Képeken a látványos változás! Így varázsoltak sugárzó szépséget Lillából
Nézd meg!
A Randikommandó stábja segített, hogy Lilla randija sikerüljön.

Lászlók Lilla életébe már egy éve belecsöppent a srác, aki miatt megremegnek a lábai, ám az online, facebookos kapcsolattartáson túl még nem jutottak, vagyis randira még nem került sor.

Lilla haja túl szőke volt, és a sminkje is fáradttá tette a szemeit
Az átalakításon azonban megmutatták neki, hogyan hozhatja ki a legtöbbet magából

A Randikommandó csapata nem hagyhatta ezt ennyiben: míg Iszak Eszti megszervezte kettőjük találkáját, addig a csapat mindent megtett annak érdekében, hogy kihozza Lillából a legtöbbet.

Zsidró Tamás megmondja a tutit

Lilla tipikus skandináv típusú lány, szőke hajjal, igézően kék szemekkel és nagyon fehér bőrrel, ám ez idáig nem sikerült rátalálnia arra a frizurára és sminkre, ami kiemeli az adottságait.

A csapat azonban nem finomkodott, amikor Lilla a színük elé került, Vörös Reni az előnytelen sminkre, míg Zsidró Tamás a rossz frizuraválasztásra hívta fel a lány figyelmét. Persze a mesterfodrásznak ami a szívén, az a száján.

- Ha nagyon selymeskedünk meg negédeskedünk vele, akkor sosem fog rájönni arra, hogy mi a hibája, mit csinál rosszul.

Lilla ezt nem vette zokon, sőt, kifejezetten örült neki, hogy a hajszobrász nyíltan megmondta a véleményét.

Színkavalkád

Innentől kezdve már nem volt más hátra, mint a haját és a sminkjét trendire és előnyösre formálni, persze mindezt úgy, hogy a randira is megfeleljen a kinézete.

Lilla fehér bőrét remekül ellensúlyozzák a színes tincsek

Lilla ezen a téren nagyon bevállalósnak bizonyult, másodpercek alatt beleegyezett, hogy Zsidró Tamás levágja a tincseit, még abba is belement, hogy a mesterfodrász kék, zöld, valamint rózsaszín csíkokkal tarkítsa a haját.

Ehhez igazodva Reni türkizkék árnyalattal tette még kifejezőbbé a lány tekintetét, míg a szájára pink szájfényt festett, ami kiemelte a rózsaszín melírcsíkot. Sőt, a sminkes néhány randitippel is ellátta Lillát.

A nagy találkozás

Lendvai Lilla két szettel is készült Lilla számára, ám a team és a lány egyetértettek abban, hogy a kicsit indiános outfit a rózsaszín leggingsszel - ami szépen formálja a popsit - az, ami nemcsak stílusában illik Lillához, hanem a randira is megfelelőbb választás.

Mindeközben Iszak Eszti sem ült tétlenül, Lillának és facebookos lovagjának leszervezett egy VIP-mozizást, ahol végre személyes is találkozhattak, mindkettőjük nagy örömére. És ami a legfontosabb, Ricsit teljesen elvarázsolta Lilla új külseje!

Te engednéd, hogy rózsaszínre fessék a hajadat?

Ezt is szeretjük