Képeken a látványos változás! Így varázsoltak sugárzó szépséget Lillából

Nézd meg!

A Randikommandó stábja segített, hogy Lilla randija sikerüljön.

Lászlók Lilla életébe már egy éve belecsöppent a srác, aki miatt megremegnek a lábai, ám az online, facebookos kapcsolattartáson túl még nem jutottak, vagyis randira még nem került sor.

A Randikommandó csapata nem hagyhatta ezt ennyiben: míg Iszak Eszti megszervezte kettőjük találkáját, addig a csapat mindent megtett annak érdekében, hogy kihozza Lillából a legtöbbet.

Zsidró Tamás megmondja a tutit

Lilla tipikus skandináv típusú lány, szőke hajjal, igézően kék szemekkel és nagyon fehér bőrrel, ám ez idáig nem sikerült rátalálnia arra a frizurára és sminkre, ami kiemeli az adottságait.

A csapat azonban nem finomkodott, amikor Lilla a színük elé került, Vörös Reni az előnytelen sminkre, míg Zsidró Tamás a rossz frizuraválasztásra hívta fel a lány figyelmét. Persze a mesterfodrásznak ami a szívén, az a száján.

- Ha nagyon selymeskedünk meg negédeskedünk vele, akkor sosem fog rájönni arra, hogy mi a hibája, mit csinál rosszul.

Lilla ezt nem vette zokon, sőt, kifejezetten örült neki, hogy a hajszobrász nyíltan megmondta a véleményét.

Színkavalkád

Innentől kezdve már nem volt más hátra, mint a haját és a sminkjét trendire és előnyösre formálni, persze mindezt úgy, hogy a randira is megfeleljen a kinézete.

Lilla ezen a téren nagyon bevállalósnak bizonyult, másodpercek alatt beleegyezett, hogy Zsidró Tamás levágja a tincseit, még abba is belement, hogy a mesterfodrász kék, zöld, valamint rózsaszín csíkokkal tarkítsa a haját.

Ehhez igazodva Reni türkizkék árnyalattal tette még kifejezőbbé a lány tekintetét, míg a szájára pink szájfényt festett, ami kiemelte a rózsaszín melírcsíkot. Sőt, a sminkes néhány randitippel is ellátta Lillát.

A nagy találkozás

Lendvai Lilla két szettel is készült Lilla számára, ám a team és a lány egyetértettek abban, hogy a kicsit indiános outfit a rózsaszín leggingsszel - ami szépen formálja a popsit - az, ami nemcsak stílusában illik Lillához, hanem a randira is megfelelőbb választás.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindeközben Iszak Eszti sem ült tétlenül, Lillának és facebookos lovagjának leszervezett egy VIP-mozizást, ahol végre személyes is találkozhattak, mindkettőjük nagy örömére. És ami a legfontosabb, Ricsit teljesen elvarázsolta Lilla új külseje!

Te engednéd, hogy rózsaszínre fessék a hajadat?

Ezt is szeretjük