Finom falatok, csodás dekorációk - Kihagyhatatlan programok a hétvégén
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

program4
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezen a hétvégén sem maradunk érdekes és izgalmas programok nélkül, számos lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat!

A Várkert Bazárban egy gyűjtő szemszögéből ismerhetjük meg Van Gogh munkásságát, a Papp László Budapest Sportarénába pedig nemcsak azoknak érdemes ellátogatni, akik álmaik esküvőjét szervezik, hanem azoknak is, akik csak gyönyörködnének a szebbnél szebb ruhákban és dekorációkban. A hét méltó lezárása lehet egy gasztrofesztiválon megkóstolni a legfinomabb falatokat - ezek lesznek a hétvége legjobb programjai!

VÁRkert Mozi - Van Gogh - Búzamezők és borús égbolt között

Várkert Bazár, január 25. 16 óra és 18 óra

Ebben a művészeti ismeretterjesztő filmben Vincent Van Gogh munkássága egy egészen új nézőpontból kerül megközelítésre.

program1
Fotó: Fine Art / Getty Images Hungary

A holland festőzseni műveinek legnagyobb magángyűjteményével rendelkező személy, Helene Kröller-Müller (1869–1939) szemszögéből mutatják be az alkotásokat, a gyűjtő közel háromszáz alkotását vásárolta fel a 20. század elején.

Az eseményről további részletek itt olvashatóak.

Kolbász és Sajt fesztivál

Millenáris, január 25-26.

A Kolbász és Sajt fesztivál ingyenes rendezvény, egy kifejezetten családi és gasztroesemény, ahol a szervezők célja, hogy a hazai közönséggel megismertessék a legfinomabb ételeket, italokat, illetve kézműves termékeket. Számos előadóval, folklórprogramokkal és meglepetéssel várják az érdeklődőket.

További információk az eseményről itt találhatóak.

16. BDPST Esküvő Kiállítás

Papp László Budapest Sportaréna, január 25-26.

Mondj "Igen"-t a hétvégére, és menj el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal.

program2
Fotó: Jacobs Stock Photography Ltd / Getty Images Hungary

Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várnak 2020. január 25-26-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!

A programról további részletek itt olvashatók.

V. Forralt Bor Fesztivál és Kézműves Ünnep, Téli Italmámor

Óbudai Fő tér, január 25-26.

2020. január 25-26. között V. alkalommal, az eddigi évek hatalmas sikerére való tekintettel, megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál és Kézműves Ünnep, az év első gasztronómiai összejövetele Óbudán.

program3
Fotó: AleksandarNakic / Getty Images Hungary

Az új, sokkal nagyobb helyszínen több száz ülőhellyel és melegedőkkel készülnek a szervezők, de lesz jégpálya is az egész család örömére! Kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, "hütte"-italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal várják az érdeklődőket.

Az esemény további részletei itt találhatók.

Kiskertpiac - zöld szerelem vasárnap

Anker't, január 26. 10-16 óra

Mint ahogy az elmúlt években, az év első kiskertpiaca zöld szerelem vasárnappal indul. Ezúttal azonban a búcsú jegyében is telik, mivel a rendezvény kedvenc helyszíne, az Anker't, ahonnan indult a kiskertpiac, sajnos februártól bezárja kapuit.

További részletek a programról itt olvashatók.

A cikk az ajánló után folytatódik

The Dead Web - La Fin. Vajon véget érhet az internet?

Ludwig Múzeum, január 23. - április 26.

A kortárs művészeti gyakorlat részét alkotják a technológiai újításokhoz kapcsolódó munkák, amelyeket „médiaművészetnek”, „újmédia-művészetnek” vagy „digitális művészetnek” nevezünk. Ezek a technológiák, legyen az IT, elektronika, robotika, hálózati kapcsolatok vagy az analóg és a digitális határán lévő hibrid rendszerek, kiapadhatatlan forrásai a kortárs művészet megújulásának. A Dead Web - A vég című kiállítás azokra a kanadai, svájci és magyar művészekre fókuszál, akiknek a munkái ebbe a csoportba tartoznak, és egy olyan irányzatot alkotnak, amely olykor perifériára szorul a hagyományos művészeti gyakorlatokkal szemben. Arról kíván számot adni, ami napjainkban és a jövőben történik a különféle kreatív technikák felhasználásával.

Az esemény részleteiről bővebben itt olvashatsz.

Megvannak 2019 legszebb esküvői fotói: a világ minden tájáról érkeztek képek

Nem mindennapi esküvői fotók nem mindennapi tájakon: meseszép felvételek kerültek a fotóverseny legjobbjai közé.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük