Finom falatok, csodás dekorációk - Kihagyhatatlan programok a hétvégén

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

program4

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a hétvégén sem maradunk érdekes és izgalmas programok nélkül, számos lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat!

A Várkert Bazárban egy gyűjtő szemszögéből ismerhetjük meg Van Gogh munkásságát, a Papp László Budapest Sportarénába pedig nemcsak azoknak érdemes ellátogatni, akik álmaik esküvőjét szervezik, hanem azoknak is, akik csak gyönyörködnének a szebbnél szebb ruhákban és dekorációkban. A hét méltó lezárása lehet egy gasztrofesztiválon megkóstolni a legfinomabb falatokat - ezek lesznek a hétvége legjobb programjai!

VÁRkert Mozi - Van Gogh - Búzamezők és borús égbolt között

Várkert Bazár, január 25. 16 óra és 18 óra

Ebben a művészeti ismeretterjesztő filmben Vincent Van Gogh munkássága egy egészen új nézőpontból kerül megközelítésre.

program1
Fotó: Fine Art / Getty Images Hungary

A holland festőzseni műveinek legnagyobb magángyűjteményével rendelkező személy, Helene Kröller-Müller (1869–1939) szemszögéből mutatják be az alkotásokat, a gyűjtő közel háromszáz alkotását vásárolta fel a 20. század elején.

Az eseményről további részletek itt olvashatóak.

Kolbász és Sajt fesztivál

Millenáris, január 25-26.

A Kolbász és Sajt fesztivál ingyenes rendezvény, egy kifejezetten családi és gasztroesemény, ahol a szervezők célja, hogy a hazai közönséggel megismertessék a legfinomabb ételeket, italokat, illetve kézműves termékeket. Számos előadóval, folklórprogramokkal és meglepetéssel várják az érdeklődőket.

További információk az eseményről itt találhatóak.

16. BDPST Esküvő Kiállítás

Papp László Budapest Sportaréna, január 25-26.

Mondj "Igen"-t a hétvégére, és menj el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol az esküvői szakma meghatározó szolgáltatói várnak jobbnál jobb ajánlataikkal.

program2
Fotó: Jacobs Stock Photography Ltd / Getty Images Hungary

Több száz kiállítóval, látványos divatbemutatókkal, szórakoztató programokkal, értékes nyereményekkel várnak 2020. január 25-26-án, hogy megszervezd álmaid esküvőjét!

A programról további részletek itt olvashatók.

V. Forralt Bor Fesztivál és Kézműves Ünnep, Téli Italmámor

Óbudai Fő tér, január 25-26.

2020. január 25-26. között V. alkalommal, az eddigi évek hatalmas sikerére való tekintettel, megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál és Kézműves Ünnep, az év első gasztronómiai összejövetele Óbudán.

program3
Fotó: AleksandarNakic / Getty Images Hungary

Az új, sokkal nagyobb helyszínen több száz ülőhellyel és melegedőkkel készülnek a szervezők, de lesz jégpálya is az egész család örömére! Kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, "hütte"-italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal várják az érdeklődőket.

Az esemény további részletei itt találhatók.

Kiskertpiac - zöld szerelem vasárnap

Anker't, január 26. 10-16 óra

Mint ahogy az elmúlt években, az év első kiskertpiaca zöld szerelem vasárnappal indul. Ezúttal azonban a búcsú jegyében is telik, mivel a rendezvény kedvenc helyszíne, az Anker't, ahonnan indult a kiskertpiac, sajnos februártól bezárja kapuit.

További részletek a programról itt olvashatók.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

The Dead Web - La Fin. Vajon véget érhet az internet?

Ludwig Múzeum, január 23. - április 26.

A kortárs művészeti gyakorlat részét alkotják a technológiai újításokhoz kapcsolódó munkák, amelyeket „médiaművészetnek”, „újmédia-művészetnek” vagy „digitális művészetnek” nevezünk. Ezek a technológiák, legyen az IT, elektronika, robotika, hálózati kapcsolatok vagy az analóg és a digitális határán lévő hibrid rendszerek, kiapadhatatlan forrásai a kortárs művészet megújulásának. A Dead Web - A vég című kiállítás azokra a kanadai, svájci és magyar művészekre fókuszál, akiknek a munkái ebbe a csoportba tartoznak, és egy olyan irányzatot alkotnak, amely olykor perifériára szorul a hagyományos művészeti gyakorlatokkal szemben. Arról kíván számot adni, ami napjainkban és a jövőben történik a különféle kreatív technikák felhasználásával.

Az esemény részleteiről bővebben itt olvashatsz.

Megvannak 2019 legszebb esküvői fotói: a világ minden tájáról érkeztek képek

Nem mindennapi esküvői fotók nem mindennapi tájakon: meseszép felvételek kerültek a fotóverseny legjobbjai közé.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük