Megvannak 2019 legszebb esküvői fotói: a világ minden tájáról érkeztek képek

Nem mindennapi esküvői fotók nem mindennapi tájakon: meseszép felvételek kerültek a fotóverseny legjobbjai közé.

ev eskuvoi fotoi 2019 cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Junebug Weddings nevű esküvőszervező oldal minden évben meghirdet egy versenyt, mely során a leggyönyörűbb fotókat választják ki a párok nagy napjairól.

A pályázatra rendszeresen a világ minden tájáról érkeznek művek, méghozzá olyan páratlanok, amilyeneket tényleg nem lát mindennap az ember az interneten.

Ezek 2019 legszebb esküvői fotói

A megmérettetés persze tavaly sem maradt el, és sikerült is kiválasztaniuk a beérkező 7000 darab fotóból a legcsodásabbakat, ezeket pedig a honlapjukon tették közzé. A képeken az összhatás mellett azt is nézték, hogy milyen érzéseket, milyen üzenetet és hangulatot adnak át, illetve, hogy mennyire egyediek, különlegesek. Ötven felvételt választottak be a toplistába, ezek közül mutatjuk most a legszebbeket. Káprázatos képek következnek.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Junebug Weddings.

Ezt is szeretjük