Ennél aranyosabb fotók még nem készültek esküvőn: a vőlegény teljesítette szerelme nagy vágyát
Imádni való és megható képeken örökítette meg a fotós azt, ahogy a vőlegény átadja szerelmének a világ legcukibb meglepetését.

cicas eskuvoi fotok cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre több pár készít az esküvőjén úgynevezett „első pillantásos” fotókat. Ezek során azt örökíti meg a fotós, hogyan reagál a vőlegény, amikor először meglátja szerelmét a csodás ruhában. Orion Metheny azonban úgy döntött, egy kicsit megfordítja a dolgot, és az egészet feldobta egy szokatlan és hihetetlenül édes ötlettel.

Képeik bejárták az egész internetet, és mindenki olvadozva gyönyörködött bennük. Ilyen aranyos felvételek ugyanis talán még nem is készültek egy nagy napon sem.

Cuki meglepetéssel készült a vőlegény az esküvőre

Orion és Kaylee Schmidt tinédzser koruk óta egy párt alkotnak, négy év együttjárás után pedig el is jegyezték egymást. Kayle boldogságát csak egyetlen dolog árnyékolta be egy picit: amikor elköltözött otthonról, a szüleinél hagyta a család cicáját, Nalát, akit nagyon szeretett. Mindig is vágyott egy másik macskára, de egy picit tartott is az örökbe fogadástól, mert vőlegényének sosem volt még háziállata, és annyira nem is rajongott értük korábban. A férfi tisztában volt menyasszonya álmával, és elhatározta, esküvőjük napján teljesíti is azt.

Képek: Wild And Wonderful Photography Facebook.

Ezt is szeretjük