Ennél aranyosabb fotók még nem készültek esküvőn: a vőlegény teljesítette szerelme nagy vágyát

Imádni való és megható képeken örökítette meg a fotós azt, ahogy a vőlegény átadja szerelmének a világ legcukibb meglepetését.

cicas eskuvoi fotok cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre több pár készít az esküvőjén úgynevezett „első pillantásos” fotókat. Ezek során azt örökíti meg a fotós, hogyan reagál a vőlegény, amikor először meglátja szerelmét a csodás ruhában. Orion Metheny azonban úgy döntött, egy kicsit megfordítja a dolgot, és az egészet feldobta egy szokatlan és hihetetlenül édes ötlettel.

Képeik bejárták az egész internetet, és mindenki olvadozva gyönyörködött bennük. Ilyen aranyos felvételek ugyanis talán még nem is készültek egy nagy napon sem.

Cuki meglepetéssel készült a vőlegény az esküvőre

Orion és Kaylee Schmidt tinédzser koruk óta egy párt alkotnak, négy év együttjárás után pedig el is jegyezték egymást. Kayle boldogságát csak egyetlen dolog árnyékolta be egy picit: amikor elköltözött otthonról, a szüleinél hagyta a család cicáját, Nalát, akit nagyon szeretett. Mindig is vágyott egy másik macskára, de egy picit tartott is az örökbe fogadástól, mert vőlegényének sosem volt még háziállata, és annyira nem is rajongott értük korábban. A férfi tisztában volt menyasszonya álmával, és elhatározta, esküvőjük napján teljesíti is azt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Képek: Wild And Wonderful Photography Facebook.

Ezt is szeretjük