Szokatlan kéréssel fordult az ara a koszorúslányokhoz: ezért fotózkodtak csokor helyett kutyákkal

Az ara a virágcsokrok helyett kutyákat adott a koszorúslányok kezébe, döntésének oka pedig megható és példamutató volt.

kutyas eskuvoi kepek cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sally Burky csodás és különleges esküvőre vágyott, ezért amikor elkezdték szervezni a nagy napot, a Pinteresten keresgélt ötleteket. Ekkor bukkant rá egy olyan fotóra, ami miatt szokatlan ötlettel állt vőlegénye és a koszorúslányok elé.

Abban a pillanatban, amikor meglátta a képet, tudta, hogy ő is hasonló felvételeket szeretne majd. Párja először azt hitte, viccel, de nem kellett sokáig győzködni: hamar beleegyezett, hogy kutyákra cseréljék a virágcsokrokat.

Kutyusokra cserélték az esküvői csokrokat

Sallynek mindig is szívügyei voltak a mentett állatok, ezért elhatározta, hogy nem saját kedvenceik, hanem árva négylábúak pózolnak majd velük a képeken. Ötlenének legfőbb célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az örökbefogadás fontosságára, és emellett gazdit is szeretett volna találni a ceremónián részt vevő kutyáknak. Kezdeményezése pedig hatalmas sikert aratott nemcsak a cuki felvételek miatt, hanem azért is, mert a kutyusok életét is sikerült megváltoztatnia.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: facebook.com/thehoneyandthebeephotography, today.com

Ezt is szeretjük