Nagyobb feneket akart, nem egészen azt kapta, amire számított – A Photoshop-mester újra lecsap
A művész csak azt csinálja, amit kérnek tőle, de sajátos humorával kicsit mindig megcsavarja a dolgokat.

meglepett-laptop
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már szinte elképzelhetetlen, hogy a mindennapok során ne bukkanjon fel egy-egy olyan kép, amihez a Photoshopot is segítségül hívták. Nemcsak a magazinokban és plakátokon, hanem már az internetes fotókhoz is sokan használják a képszerkesztő alkalmazást.

Bár a legtöbben egy kis bőrtökéletesítésre vagy a pluszkilók eltüntetésére alkalmazzák a programot, vannak, akik teljesen mást szeretnének változtatni a képeiken. Ehhez azonban nem mindenki ért profi szinten, így sokan segítséget kérnek - bár lehet, hogy nem ilyen végeredményre számítanak.

Imádja az internet a frappáns fotókat

James Fridman profi Photoshop-mester, akitől a kezdeti időkben valóban azért kértek az emberek segítséget, hogy szebbé, jobbá tegyék a képeiket. Ő azonban saját maga és követői szórakoztatására a Twitterre kezdte posztolni a fotókat, amik bár szerkesztés után szó szerint megfeleltek annak, amit tőle kértek, pont ettől lett vicces a végeredmény. A fotók hihetetlenül gyorsan terjedtek az interneten, és Fridman postaládája is megtelt képekkel, hiszen mindenki kíváncsi volt rá, hogy mit hoz ki belőle a képszerkesztés egyik legnagyobb trollja.

(Képek forrása: Boredpanda)

Ezt is szeretjük