Hihetetlen, de a fotón két különböző arc van: felismered a vonásokat?
Úgy is mondhatnánk, hogy sztárban sztár, ám ezúttal ne a televíziós vetélkedőre gondolj. Ez egy teljesen más műfaj, úgy hívják: Photoshop.

kamera
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Napjaink leghíresebb filmcsillagai kétségtelenül nemcsak színészi képességeiknek köszönhetően szereztek hírnevet, hanem külső vonásaik is örökre a rajongók emlékezetébe vésődtek.

Filmnézés közben azonban az ember sokszor elgondolkodhat, vajon hogy festenének kedvenc előadóművészei, ha a sajátjuk mellé egy másik ismert személy vonásait is megkapnák. Valaki továbbgondolta az elméletet, és megmutatta.

Mi történt a sztárok igazi arcával?

Morphy_me felhasználónévvel regisztrált Instagramra egy 25 éves francia diák, aki meglehetősen furcsa hobbit választott magának: összemixeli a sztárok arcvonásait. Közülük egyesek viccesek, míg máshol teljesen egyértelmű, hogy kiket photoshopolt össze, míg időnként elképesztően szexi eredmények születnek. Szemléltetésképp, nézd meg, hogy fest Chris Hemsworth és Jason Momoa együtt!

A felhasznált hírességek sora egyre bővül, tekintve, hogy a követők akár kérhetik is, melyik sztárt szeretnék legközelebb látni Morphy oldalán. És szemmel láthatóan nem szégyenlősködnek, hiszen már több mint 60 ezren követik. Ezen nem is csodálkozunk, nézd csak, mit alkotott például Palvin Barbi és Amber Heard fotójából!

Brad Pitt és Matt Damon.

Nina Dobrev és Megan Fox.

Gal Gadot és Emma Watson.

 És a legviccesebb mind közül: az álompár, Blake Lively és Ryan Reynolds.

Melyik két sztár vonásai vannak a képen? Nem is olyan könnyű kitalálni

Ezek az átalakítások egy vérprofi mester munkái, aki az Instagramon Gesichtermix néven publikálja műveit. Szakterülete nem a combok vékonyítása vagy a has kockásítása: kizárólag ismert emberek és sztárok arcaival dolgozik úgy, hogy két hírességet eggyé mixel. Munkái valódi fejtörőt okoznak: nem könnyű mindkét sztárt felismerni. 

Ezt is szeretjük