8 ember, akinél nagyon megszaladt a Photoshop: teljesen komolyan gondolták a képeket

Néha a valóság köszönőviszonyban sincs azzal, amit a képeken látunk.

photoshop-valóság-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A modern világban már szinte minden felvételt lehet manipulálni, és sokan nem csak apróbb változtatásokat alkalmaznak, hanem szinte teljesen elrugaszkodnak a valóságtól, és felismerhetetlenre szerkesztik magukat.

Ez nemcsak azért hat negatívan, mert a legtöbb esetben nagyon igénytelen és teljesen egyértelmű a Photoshop használata, de ezek az emberek ráadásul olyan hamis világot teremtenek, ami akár káros is lehet a fiatalabbak számára, hiszen azt hihetik, hogy ez a valóság.

Csúnya Photoshop-bakik

A reddites Instagram Reality csoportban olyan fotókat gyűjtöttek össze, amikről egyértelműen látszik, hogy szerkesztve vannak, hiszen teljesen természetellenesek, és sokszor saját magukat is lebuktatták a tükröződésekkel és árnyékokkal. Már több mint egymillióan követik a csoportot, hiszen amellett, hogy érdekesek a képek, nagyon viccesek is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük