Így készülnek a leglátványosabb fotók: érdekes előtte-utána képeket mutatunk

A kreativitás és a Photoshop találkozásából lenyűgöző fotók születtek.

Látványos képek előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az internet világában sokszor nem könnyű eldönteni, mi számít valóságosnak, és mi az, ami csak a Photoshopnak köszönhetően lesz ilyen látványos, hiszen a képszerkesztő segítségével már nagyon könnyű megtéveszteni az embereket.

A fotózásnak azonban van egy olyan területe, aminél egyértelműen fellelhetők a manipuláció jelei, hiszen bár rendkívül látványosak, a valóságban lehetetlen lenne ilyen alkotásokat készíteni. 

Így készülnek a látványos fotók

A BoredPanda nevű oldal egyik felhasználója, The_Nicest_Misanthrope egy olyan hobbifotós, akinek mindig is közel álltak a szívéhez a fantasy, a szürreális vagy a horror témájú alkotások. Munkáihoz amatőr modellek segítségét kéri, és nemcsak a végeredményt mutatja be, hanem azt is, hogyan készülnek a képek, amiket aztán egy kis utómunkával még izgalmasabbá varázsol. 

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

(Képek forrása: The_Nicest_Misanthrope / Boredpanda)

Ezt is szeretjük