Nagyon vicces, ahogy a Photoshop-mesterek elengedik a fantáziájukat: 8 zseniális fotó

Néha már egy kicsi részlet megváltoztatásával is sokkal viccesebbé válnak a képek.

Vicces képek Photoshoppal
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az internet tele van vicces képekkel, de a Photoshop segítségével a teljesen hétköznapi fotókból is lehet nagyon szórakoztató alkotásokat létrehozni. Számos olyan ember van, akik profi szinten értenek a szerkesztőprogramhoz, és ha elszabadul a fantáziájuk, abból nagyon mulatságos képek születnek.

A Reddit nevű oldalon a Photoshop Battles csoport az egyik legnagyobb, közel 18 millió követője van, és nem véletlenül: zseniális szerkesztett fotókat posztolnak ide, amik még a legunalmasabb napokat is feldobják és humorral töltik meg.

Nagyon vicces képek a Photoshop-mesterektől

A csoportban az emberek nemcsak a viccesebbnél viccesebb photoshopos alkotásaikat mutatják meg, hanem a közönség szavazhat is rájuk, így azok a fotók, amiket a legjobbnak tartanak, rengeteg emberhez elérnek. A képek jól bizonyítják, hogy néha elég csak egy apró kis változtatás is, és máris sokkal szórakoztatóbb lesz a végeredmény.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük