Mintha nem ugyanaz az ember lenne a két képen: 8 fotó, amin brutálisan túltolták a retust
Teljesen megváltoztatott arc és irreálisan vékony derék. Elképesztő, hogy ezeket az agyonretusált képeket tényleg szépnek gondolták, és megosztották a neten.

retus cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos már egyre kevesebb ember tölt fel az internetre természetes fotókat, sőt sokan egyenesen irreálisan „tökéletesre” próbálják photoshopolni a képeken az arcukat és a testüket egyaránt. Ez azonban borzasztóan káros, ugyanis a lányok, nők jó része elhiszi, hogy ez a valóság, mások tényleg így néznek ki, és súlyos testképzavar, önbizalomhiány alakul ki náluk.

A retusőrület ráadásul kezd egyre inkább elharapódzni, és néhányan már annyira túlzásba esnek vele, hogy teljesen felismerhetetlenné alakítják magukat. A redditezők összegyűjtöttek egy jó adag agyonfilterezett képet, amit a neten találtak: elrettentő példaként posztolták őket, és azt is megmutatták, hogy néznek ki a rajtuk szereplők a valóságban.

Képek, amiken brutálisan túltolták a retust

A következő hölgyek elképzelni sem tudjuk, mit gondoltak, amikor megosztották ezeket a szétretusált fotókat. Nemcsak a pórusaikat és a bőrük természetes megjelenését tüntették el, de az egész arcukat elváltoztatták, sokan pedig az alakjukat is durván manipulálták. Szomorú, hogy ezt gondolták szépnek, és mindenkit át akartak verni képeikkel.

Ezt is szeretjük