Mennyire őszinte hozzád a pasi?

Írása megmutatja

Nem vagy biztos abban, hogy kiszemelted igazat mond? Adj egy tollat a kezébe, és derítsd ki az igazságot!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szem a lélek tükre, mely árulkodik a gondolatokról és érzelmekről. De mi van, ha a férfi tekintetéből mégsem sikerül mindent kiolvasnod? Ebben az esetben is lehetőséged nyílik arra, hogy bizonyos rejtve maradt dolgokról tudomást szerezz. Kézírása ugyanis jóval több információt elárul a személyiségéről, mint gondolnád.

Hencegő – hatalmas hurkok

Úgy tartja a mondás, aki beszél róla, az nem csinálja. Ha többször elcsíptél már tőle olyan megnyilatkozásokat, melyek szexuális élete izgalmasságára utaltak, de te kétkedő vagy, vess egy pillantást a kézírására. Hiszen nem árt előre tudni, hogy mire is számíthatsz a jövőben.

Egészen egyszerűen kiderülhet mindez az írásából. A g-betű hurkának mérete ugyanis a grafológiában a szexuális energiáról árulkodik. Ha szép nagy hurkot vet a betű, az egészséges nemi életről tanúskodik, ha azonban szinte irreálisan nagy, az már kételkedésre adhat okot. Ilyenkor szinte biztos, hogy a pasi csak szeretné felhívni magára a figyelmet hencegésével, de valójában a színes történetek mögött nincs semmi.

Zárkózott – kör alakú ékezetek

Már az első találkozás alkalmával kiváló beszélgetőpartnernek tűnik. Ám utóbb szöget üthet a fejedbe, hogy mintha egész este csak magadról beszéltél volna, és a pasiról viszonylag keveset tudtál meg. Bár mindent meghallgatott, és nagyon kedves volt, zárkózottnak tűnik. Hogy tényleg így van-e, kiderül a kézírásából.

Az írásképben a felső zóna – vagyis az, ahol az ékezetek vagy például az f-betű felső hurka helyezkedik el – a szellemiségre vonatkozó dolgokról árulkodik. Az ékezetek rendszerint az illető gondolkodásmódját mutatják meg. Ha a pasi ékezetei nem vonalakból és pontokból állnak, hanem apró köröket formálnak, szinte biztosra veheted, hogy valós gondolatai rejtve maradnak előtted. Persze meglehet, hogy mindezt nem szándékosan teszi, egyszerűen csak zárkózott.

Hazudós – horpadt körök

Bár tetszik neked a pasi, valami mégis visszatart attól, hogy szorosabbra fűzd vele a viszonyt. Lehet, hogy úgy érzed, nem teljesen őszinte hozzád. Ha helyenként hihetetlennek tűnnek a történetei, de nem tudod eldönteni, hogy tényleg hazudik-e neked, mélyedj el egy kicsit a kézírásában!

Vizsgáld meg írásképében a kör alakú elemeket! Felnőttként az ember már elég lendületesen ír ahhoz, hogy betűi ne legyenek göcsörtösek. Ha azonban azt tapasztalod, hogy o-, a- vagy bármilyen más köríves betűjében oda nem illő kanyarulat van, az határozottan gyanús jel. A göröngyök és horpadások ugyanis arra utalnak, hogy a pasi hajlamos a füllentésre, sőt, talán kimondottan hazug.

Titokzatos – szaggatott írás

Már az első randevútok nagyon jól alakul: kellemes vacsora, beszélgetős esti séta. Te mégis arra gyanakszol, nincs minden rendben. Mintha valamit eltitkolna előled. Vess egy pillantást a kézírására, ha arra vagy kíváncsi, vajon jók-e a megérzéseid!

Ha a pasi nyomtatott betűkkel ír, vagy a folyó szövegben nem köti össze a betűket egymással, szinte biztosra veheted, hogy valamit nem mond el neked. A kör alakú ékezeteket író, zárkózott pasival ellentétben azonban a szaggatott írású férfi tudatosan nem avat be téged a magánéletébe. Valamit titkol előled.

OLVASD EL EZT IS!

  • kézírás
  • grafológia

Milyen az írásod?

Ezt is szeretjük