Milyen az írásod?

Olyan vagy a szexben!

Az íráselemzés segítségével nem csak főbb vonásaidat, hanem rejtett oldaladat is megismerheted. Betűid még a szexualitásról is árulkodnak!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A grafológia tudománya azt vizsgálja, hogy a betűk, a sorok és a szöveg elrendezésében hogyan jelenik meg az egyéniség. Nehéz és összetett tudomány - akárcsak maga az ember. A betűszimbolika a grafológia azon része, ami kevésbé tudományos, a laikusok számára is könnyen értelmezhető. Ismerd meg magad - vagy éppen a kiszemelt férfit - az írás alapján.

Általános jellemzők

Az érzelmes és közelségre vágyó ember írásának jellemzői, hogy a betűk kötöttek, ritkán állnak külön, és a hurkok hangsúlyozottak. Ha egy szövegben a betűk és a sorok közel helyezkednek el egymáshoz, az a másokhoz való közelség igényét fejezi ki. A szexuálisan és érzelmileg nyitott ember írásában a betűk enyhén jobbra dőlnek, és a szöveg a lap jobb szélén helyezkedik el.
 

A G betű - vágyak és megvalósulásuk

Tudnod kell, hogy a grafológia három részre osztja a betűket: a felső szint, ahol például a K és F betű felső hurka található, a szellemiség tere; az alatta található középső szint a gyakorlati világ megjelenése; az alsó pedig az ösztönök kifejeződésének helye. Ha írásképed első ránézésre azt mutatja, hogy az alsó zóna a hangsúlyos, akkor erősen vágysz az ösztönök kielégítésére, ha pedig nincs ellentmondó jel, akkor egészséges szexuális életre vall.

A G betű az én és a szexualitás viszonyát, az élménykészséget és az élmények megvalósulását mutatja. A G betű ovális részét tekintjük az énnek, a hurok pedig a szexualitás, az érzékiség kifejezője: kapcsolódásuk, egymáshoz való viszonyuk fejezi ki az egyén és a testiség kapcsolatát. A felül kötött, oválissal érintkező, középső zónás alsó hurok azt jelenti, hogy írója szívesen beszél a szexről, az mindennapjai természetes velejárója, míg az oválistól távol eső hurok írója szerint ezen élmények a magánélet körébe tartoznak.
A hurok alakja mutatja az ösztönélményeid milyenségét.

A hurok értelmezése

 • Normál alakú és méretű hurok: az elnyújtott ovális alak, ami épp, hogy kisebb a fenti részénél, a szexualitás természetes átélését mutatja.
 • Teltebb hurok: pozitív jelentést hordoz. A szexualitás fokozott megélését és igényét, spontaneitást mutat.
 • A hurok elvékonyodása: ez szimbolizálja a negatívumokat. Elsősorban az ösztönök visszaszorulását és a stresszt jelezheti, ami sok esetben az együttlétekre is kihat. A hiányzó hurok azt jelzi, hogy írójának nem kielégítő a magánélete, de mutathat magányosságot is.
 • Hurokban megjelenő szögek vagy árkádok: zavarokra utalhatnak. Mindkettő elfojtásról, az ösztönélmények meg nem éléséről árulkodik. Hogy ezek a vágyak megvalósulnak-e, arról is vall egy látszólag aprócska dolog. Ha a hurok az alsó zónában kötődik vissza, az azt jelenti, hogy a vágyak kielégítetlenek. Ha a hurok visszaér a középső zónába, a vágyak megvalósulnak a mindennapokban.

GY betű - párkapcsolat

Ha már megtudtál néhány információt arról, hogy milyen vagy a szerelem terén, most következzen az, hogy mi olvasható ki a párkapcsolatodról! Ennek a betűje a GY, melyben a G téged szimbolizál, az Y pedig párodat.

A GY betű értelmezése

 • Egymáshoz kötött, közel álló betűk: ez jellemző a párkapcsolatodra is. Szorosan kötődsz a párodhoz.
 • Különálló, nem összekötött betűk: utalhat arra, hogy épp pár nélkül vagy. Ha van párod, akkor pedig arra, hogy lehet, hogy csak egymás mellett éltek, nem együtt, vagy arra, hogy függetlenségre vágyó egyéniségek vagytok.
 • Egyik betű kisebb, mint a másik: ha a G nagyobb, az a te dominanciádat jelzi, fordítva pedig azt, hogy párodat érzed erőteljesebbnek a kapcsolatotokban.
 • Ha valamelyik betű ovális része eltűnik: elégedetlenségedet fejezi ki saját magaddal vagy pároddal szemben.

P és F - nőiesség és férfiasság

A szexualitás jellemzője lehet, hogy az egyén hogyan éli meg nőiességét és férfiasságát, illetve hogyan viszonyul az ellenkező nemhez. A betűszimbolikában ezekre a kérdésekre a P és F betűből kaphatsz választ. A P betű a nőiesség megélésének betűje: ha a betű alsó szára hurkot formál, például a G betűhöz hasonlóan, az a női szerep fontosságát, ösztönös megélését jelentheti.

Ha férfiaknál keletkezik plusz huroktartalom, az a szexuális igény fokozott jele lehet. Az F betű alsó zónájában megjelenő hurok női író esetén azt mutatja, hogy a férfiak fontosak neki mind testileg, mind lelkileg. Ha ez az erősebbik nem írásában jelenik meg, azt jelzi, hogy élvezettel éli meg férfiasságát.

OLVASD EL EZT IS!

 • horoszkóp
 • erotikus

Milyen a szexualitásod?

 • kínai horoszkóp
 • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük