Kínai szexhoroszkóp

Milyen az erotikus kisugárzásod?

Míg egyeseknek nem okoz gondot feloldódni az ágyban, másoknak ez problémás. Te hogy állsz ezzel?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kínai horoszkópod befolyásolja, hogyan alakítod kapcsolataidat, rávilágít hibáidra, és azt is megmutatja, milyen vagy az ágyban. Tudd meg, van-e még min javítanod, vagy szexuális energiádat a lehető legjobban használod-e.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Általában már a puszta jelenléteddel is erős szexuális vágyat keltesz az ellenkező nemben. Patkány jegyednek köszönhetően a szíved könnyen lángra lobban, és nem is sokat hezitálsz azon, hogy belépj-e egy új kapcsolatba - annak ellenére, hogy talán még fel sem dolgoztad az utolsó szakítást. Nem veted meg a romantikát, miközben vágysz az újabb és újabb szexuális élményekre is. Az ágyban szívesen kipróbálsz szinte bármit, ami különleges vagy ismeretlen.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint hosszasan mérlegelsz, mielőtt belépsz egy kapcsolatba, mert nem szereted a változásokkal óhatatlanul együtt járó bizonytalanságot. Ennek fényében nem meglepő, hogy hűséges típus vagy. Érzéseidet, vágyaidat nem szavakkal, hanem tettekkel fejezed ki, ami általában pozitív fogadtatásra talál az ágyban, mivel a sors - a látszat ellenére - rendkívüli érzékiséggel áldott meg. Lehet, hogy ezzel nem is vagy tisztában, pedig érdemes lenne tudatosítani.

Tigris

Tigrisként egyszerre vagy érzéki és romantikus. A legtöbb ember kifejezetten vonzónak tart. Az ágyban sem veszíted el a kreativitásodat, és előszeretettel próbálod ki a kevésbé ismert dolgokat. Hajlamos lehetsz arra, hogy magadhoz ragadd az irányítást. Nem csupán szenvedélyes, hanem spontán és rendkívül játékos vagy az ágyban. Mindezek szokatlan helyszíneken vagy egy váratlan szituációban fokozottan nyilvánulhatnak meg.

Nyúl

A kínai zodiákus legnőiesebb jegye a tiéd. Tartózkodónak, esetleg félénknek tűnhetsz, ám a látszat csal: a sors rendkívüli érzékiséggel ajándékozott meg, amihez őszinte és mély érzelmek párosulnak. Beleérző képességednek köszönhetően párod minden titkos vágyát kitalálod, és azokat sorra teljesíted is. Gazdag erotikus fantáziád már csak hab a tortán. Ugyanakkor kényelmetlen lehet partnered számára, hogy még a hálószobában is ügyelnie kell arra, amit mond - nehogy megbántson.

Sárkány

Sárkány jegyedből adódóan lehengerlő és szenvedélyes vagy, olyasvalaki, akit nem lehet nem észrevenni. Mindez az ágyban éppen úgy igaz, mint az élet bármely más területén. Nem célod az állandó kalandozás, de a hétköznapok egyhangúsága arra késztethet, hogy távoli vizekre evezz, újabb és újabb kihívásokat keresve. Érzékiségedre inspirálóan hatnak a szokványosnak kevéssé nevezhető helyzetek, a lebukás veszélye pedig tovább fokozhatja benned a szenvedélyt.

Kígyó

A kínai horoszkóp szerint a sors igen erős szexuális kisugárzással áldott meg - aki a bűvkörödbe kerül, hosszú ideig nem tud kiverni a fejéből. Ennek ellenére előfordulhat, hogy kissé tartózkodó vagy partnereddel szemben, és elnyomsz magadban bizonyos érzéseket. Ami a szexualitást illeti: az élvezet iránti vágy nagyfokú érzékenységgel keveredik benned. Engedd szabadjára a benned rejlő érzéseket!

Lélekben örökké gyerek maradsz, ami számos módon megmutatkozik a szerelmi életedben is. Lóként igényled a változatosságot és a sokoldalúságot, olyannyira, hogy megeshet, egyszerre több vasat tartasz a tűzbe. Ezt azonban nem feltétlenül hűtlenségként, sokkal inkább egyfajta erotikus csintalanságként éled meg. Az ágyban a testiség mellett teret adsz az érzelmeknek is. Gazdag képzeleted és lendületességed inspiráló lehet partneredre nézve.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint a párkapcsolatban hajlamos vagy önmagadat feladni, illetve teljes mértékben partneredre hagyatkozni. Elvárod, hogy hűséges legyen hozzád, ami általában nem is esik nehezére. Idővel még az önbizalmad is megjöhet - többek között az ágyban is. Ha legyőzöd a gátlásaidat, figyelmes és odaadó szerető válik belőled. Ám érzékiséged csak akkor teljesedik ki, ha minden szempontból biztonságban érezheted magad.

Majom

Szexuális életed általában igen intenzív. Az ágyban éppúgy megvannak a magad elvárásai, mint az élet bármely más területén, így partnerednek nem kis erőfeszítésébe kerül, hogy ébren tartsa az érdeklődésedet. Ezzel persze ő sem jár rosszul, hiszen Majom jegyednek köszönhetően igen találékony és önzetlen szerető vagy. Könnyedséged, pajkosságod az ágyban sem hagy alább, viszont a túlzott érzékenységgel még ilyen intim körülmények között sem tudsz mit kezdeni.

Kakas

A kínai horoszkóp szerint nem vagy az a tipikus lepedőakrobata. Természetes érzékiségedet olyan dolgok ébreszthetik fel, melyek egyszerűek, illetve mentesek a különböző sallangoktól. Így aztán nem csoda, ha néha olyan helyzetben támad kedved szeretkezni, amilyenben a legtöbb embernek eszébe sem jutna. De ne próbálj ezen változtatni, valószínűleg partnered szemében éppen ez tesz mindenki másnál izgatóbbá.

Kutya

Kutya jegyedből adódóan vonzalmadat általában csak akkor mutatod ki, ha biztos lehetsz benne: te sem vagy közömbös a másik számára. Az erotika számodra egyfajta játék: oldás és kötés, közeledés és távolodás merész, ugyanakkor ízléses és kifinomult egyvelege. Finom antennáiddal tévedhetetlenül veszed, hogy partnerednek mi esne jól a hálószobában, és a legmesszebbmenőkig szem előtt tartod az igényeit.

Disznó

A kínai horoszkóp szerint a tabuk számodra többnyire ismeretlenek. Bár alapvetően vágysz a harmóniára, időről időre szükséged van némi feszültségre is. Ennek érdekében fontosnak tartod, hogy szexuális életed minél változatosabb és izgalmasabb legyen. Így szeretkezéseitek helyszíne a legritkább esetben korlátozódik a hálószobára. Néha olyan helyeken szexeltek, ami másnak talán eszébe sem jutna.

Ezt is szeretjük