Így csavard az ujjad köré a pasit!

Horoszkópja segít

Mielőtt még ajtóstól rontanál a házba, derítsd ki, mikor született a férfi, és csábítsd el a csillagjegyének megfelelő módon.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A párkapcsolat kezdetén az első találkozások ritkán mennek zökkenőmentesen. Ha szeretnéd a legjobb formádat hozni, és ujjad köré akarod csavarni a pasit, fogadd meg horoszkópunk tanácsait.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfi számára fontos, hogy minden szeszélye ki legyen elégítve. Ha választottad e csillagjegy alatt született, igyekezz a kedvében járni, de arról se feledkezz meg, hogy mindemellett erőpróbákra is vágyik. A horoszkóp szerint olyan nőre van szüksége, aki hozzá hasonlóan a maga ura. Az első randin tehát egyáltalán nem baj, ha a szeszélyes nőt hozod, aki szinte elérhetetlen. De csak szinte.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha meg akarod hódítani a Bikát, légy türelmes. Érzelmei ugyanis meglehetősen lassan lobbannak lángra. Azonban, mikor végre rájön, hogy te vagy álmai asszonya, irántad érzett szerelme leginkább egy elsöprő tűzvészhez hasonlít. A Bika nem rejti véka alá érzéseit, és tőled is ugyanezt várja el. A legjobb, amit tehetsz, hogy megfeledkezel a finomkodásról! Ha úgy érzed, már eléggé ismeritek egymást, hozd egyértelműen a tudomására, mit is szeretnél tőle.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Légy színes és fantáziadús, ha az Ikrek szerelmére vágysz. E csillagjegy szülöttének ugyanis nem kevés változatosságra van szüksége. Fontos, hogy minél szellemesebb légy az első randin, hiszen nélkülözhetetlen számára, hogy a későbbiekben intellektuálisan is maximálisan partnere légy. Ha nem vagytok egy hullámhosszon, felesleges próbálkoznod. Végül pedig ne feledd: horoszkópja alapján rendkívül nagy szabadságvággyal bír. Ne próbáld korlátozni, légy minél lazább és felszabadultabb az első randin!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Csak akkor közeledj a Rákhoz, ha igazán komoly kapcsolatra vágysz. Ez a csillagjegy ritkán keveredik liezonokba - vagy, ha mégis, az nagyon megviseli. Érzékeny lelkének szüksége van arra, hogy elfogadd és megértsd különös belső világát. Szervezz romantikus vacsorát, tóparti sétákat, és légy hozzá minél őszintébb - értékelni fogja. De a legfontosabb a kezdetekben, hogy kimondottan szexi légy - ezzel felébresztheted a Rák érzéki énjét.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Amennyiben az Oroszlán párja szeretnél lenni, furcsa - kissé ambivalens - szerepet kell vállalnod. Ha meg akarod őt szerezni, egyrészt elég erősnek kell lenned ahhoz, hogy tudd őt vezetni - többnyire már az első randik során eldől, hogy képes-e téged elnyomni határozottságával. Másrészt azonban az Oroszlán számára az is fontos, hogy te kicsit mindig a háttérben legyél hozzá képest. Nem egyszerű tehát a helyzet. Az első randin nagyjából annyit tehetsz, hogy értékeled gyermeki dinamizmusát, és óvatosan felméred az erőviszonyokat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha futó kalandot keresel, a Szűz nem a legjobb választás. Horoszkópja szerint ugyanis az intimitás és a szerelem távlatokat jelent számára. Ritkán fordul elő, hogy enged pillanatnyi vágyának - abban az esetben, ha úgy érzi, hosszútávon nem jó választás a nő. A Szűz férfi mellé olyan nő illik, aki egy kicsit könnyedebben éli meg a hétköznapokat, mint ő maga. Ha meg akarod hódítani a Szüzet, légy vidám, magabiztos, és beszélgess vele intellektuális témákról az első randin.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi könnyen rajta felejti tekintetét egy kecses lábon vagy egy szép arcon. Ha azonban nem vagytok egy hullámhosszon, esélytelen a további kapcsolat lehetősége. A szerelem a Mérleg számára rendszerint egy érdekes beszélgetéssel kezdődik. Légy kedves, ugyanakkor határozott az első randin. Finoman közelíts a Mérleg felé, a külső hűvösség alatt ugyanis erős félelmek bújnak meg. Egyetlen rosszul irányzott mondattal elszúrhatod veled kapcsolatos távlati terveit.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ne próbálkozz a Skorpióval, ha az átlagnál finomabb lelkületű vagy. Horoszkópja viharos érzelmekről tanúskodik: jól teszed, ha felkészülsz a racionalitás határait súroló kívánságokra. Az első randin légy kiszámíthatatlan, és tartsd meg a három lépés távolságot. Legyen világos számára, hogy a feltételeket egyelőre te diktálod. A későbbiekben még egyezkedhettek az erőviszonyokról, de kezdetben semmiképp se add át neki a gyeplőt.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas férfi kimondottan ragaszkodik a saját feltételeihez. Ha meg akarod hódítani, készülj fel arra, hogy nem akar majd lemondani egyéni szabadságáról - kapcsolatotok érdekében. Leginkább azzal tudod megfogni, ha türelmes vagy hozzá, az állandó szurkálódást ugyanis nehezen viseli el. Emellett rendkívül fontos, hogy kellő szexuális fantáziával bírj, a Nyilas számára ugyanis az érzékiség központi kérdés. Természetesen az első randin inkább csak verbális erotikáról legyen szó.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Légy türelmes, ha kiszemelted a Bak csillagjegy alatt született. Ez a pasi alaposan felmér, mielőtt döntésre adja a fejét. Ha azonban egyszer rászánta magát a kapcsolatra, könnyen lehet, hogy elhatározása egy életre szól. Légy kitartó és nyugodt, a horoszkóp szerint időbe telik majd, míg a Bak megszavazza számodra a teljes bizalmat, és felszámolja a maga köré épített barikádokat. Te annyit tehetsz, hogy nem mozdulsz el a látóköréből, és apró jelzéseket adsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Elengedhetetlen, hogy kellőképpen önálló legyél, ha meg akarod hódítani a Vízöntőt. Ez a pasi az egyenrangúság feltétlen híve, nem hisz abban, hogy bármelyikőtöknek is felül kellene kerekednie a másikon. Őszinteséggel, önzetlenséggel és energikus személyiséggel lehet őt megfogni. Egyfelől légy annyira racionális, hogy ellensúlyozd bohókás természetét, másfelől állj készen arra, hogy horoszkópja szerint időnként pillangókat is kell kergetnetek.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi számára rendkívül fontos a szerelem. Legkönnyebben úgy tudod az ujjad köré csavarni, ha látja rajtad, hogy az érzelmek számodra is legalább ennyire lényegesek. Mindemellett légy erős, hogy a szentimentalizmusra hajlamos Halak támaszkodhasson rád. Tudnod kell, hogy a Halak férfi ritkán kezdeményez. Amíg nem biztos az igenlő válaszban, addig nem próbálkozik. Légy türelmes, és bátorítsd őt, vagy vedd kezedbe az irányítást.

Ezt is szeretjük