Mivel hatsz a férfiakra az első pillanatban?

Vénuszod megmutatja

Tanuld meg használni a férfiak szemében különösen izgalmas külső-belső vonásaidat!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Vénusz a nőiség, a szépség és a szerelem bolygója. Mint ilyen, meghatározza azokat a külső-belső tulajdonságaidat is, melyek révén már az első pillanatban egyfajta üzenetet közvetítesz az ellenkező nem képviselői felé. A bennük rejlő lehetőségek kiaknázásával jelentős mértékben növelheted ismerkedési esélyeidet.

Vénusz számláló
Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Vénuszod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »
 

Vénusz a Kosban

Az önbizalomnak szerencsére nem vagy híján: drága ruhák és rafinált kiegészítők nélkül is 100%-osan nőnek érzed magad. Mindehhez kellő határozottság párosul. Ily módon pedig akarva-akaratlanul felkelted a pasik érdeklődését - hiszen nincs izgalmasabb a szemükben annál a nőnél, akit láthatóan nem lehet egykönnyen megszerezni. Megeshet azonban, hogy elveted a sulykot, és túlzott öntudatosságoddal éppen azt a férfit ijeszted el, akit szeretnél minél közelebb tudni magadhoz.

Vénusz a Bikában

Ösztönösen engeded a felszínre jutni az olyan tipikusan női minőségeket, mint a kedvesség, a gyengédség és a megértés. Nem csoda, hogy a férfiak önkéntelenül is vonzódnak hozzád. Emellett a külsődre is különös gondot fordítasz: a végletektől tartózkodva, rafináltan emeled ki mindazt, ami szép rajtad. Így a megjelenésed tökéletes összhangot alkot mindazzal, amit kifelé sugárzol - ez pedig egyenesen ellenállhatatlanná tesz az ellenkező neműek szemében.

Vénusz az Ikrekben

Vibráló nőiességed első látásra megigézi az erősebb nem képviselőit. Ráadásul ennek tökéletesen tudatában vagy, és a tisztesség határain belül igyekszel a javadra fordítani. Már önmagában az felér egy diszkrét flörttel, ahogy belépsz az ajtón. Eredeti öltözködési stílusod pedig csak tovább fokozza a hatást. Kellemes csalódást okozol annak, aki mélyebben megismer, ugyanis játékosságod és könnyedséged ellenére bármelyik pasinak méltó szellemi partnere tudsz lenni.

Vénusz a Rákban

A nőiesség minden jegyét magadon viseled: öltözködési stílusod nem mentes némi romantikától, tekinteted szelíd és álmodozó, fellépésed néha kicsit félénk. Ugyanakkor a magad diszkrét, nemritkán indirekt módján érzéki, pajkos erotikádat felcsillantod egy-egy jelzés erejéig - sokszor anélkül, hogy ennek tudatában lennél. Az ellenkező neműek ösztönösen a védelmedre sietnének - nem mintha rájuk lennél szorulva, egyszerűen csak élvezik, hogy férfinak érezhetik magukat melletted.

Vénusz az Oroszlánban

Megjelenésed egyenesen királynői, ami részben a gondosan megválasztott öltözékednek és a kiegészítőknek köszönhető. Ám ennél jóval többet nyom a latba meleg, megnyerő kisugárzásod. Büszkeséged és öntudatosságod pedig, ha lehet, még izgalmasabbá tesz a férfiak szemében. Érdemes azonban kordában tartanod bőbeszédűségedet, amit jellemzően az izgalom vált ki belőled - ezzel ugyanis sokat ronthatsz az összhatáson.

Vénusz a Szűzben

Megjelenésed mentes mindenféle sallangtól, kifinomult stílusod már önmagában is elég ahhoz, hogy felkeltse a férfiak érdeklődését. Magabiztos fellépésed és érdeklődő tekinteted pedig csak tovább fokozza a kíváncsiságukat. Ám az összhatáson sokat ronthat kritikusságod, aminek még az ismerkedés fázisában is nehezedre esik gátat szabni. Gondot okozhat az is, hogy, bár alapvetően nagyon is szenvedélyes vagy, megnyilvánulásaid sokszor éppen ennek az ellenkezőjére engednek következtetni.

Vénusz a Mérlegben

Igazi balerina vagy. Megjelenésed egyszerre sugároz eleganciát és eredetiséget, mozdulataid kecsesek. Megnyilvánulásaidban az arany középútra törekszel: nem rejted véka alá nőiségedet, de véletlenül sem hangsúlyozod túl. Mindemellett kellő nyitottsággal fordulsz környezeted felé, persze anélkül, hogy könnyű préda benyomását keltenéd. Az ellenkező neműek önkéntelenül is úriemberként kezdenek viselkedni a közeledben.

Vénusz a Skorpióban

Valósággal árad belőled a titokzatosság és a szuggesztivitás. A hatást tovább fokozza az, hogy szívesen viselsz sötét színű ruhákat. Megnyilvánulásaidat kettősség hatja át: az egyik pillanatban oltalomra szoruló, a másikban két lábbal a földön álló nő benyomását kelted. A bátrabb férfiakban felébreszted a vadászösztönt, a kevésbé határozottak viszont meg se mernek szólalni a közeledben, és inkább csak álmodoznak rólad.

Vénusz a Nyilasban

Láthatóan jól érzed magad a bőrödben, természetes, laza viseletben is abszolút nőies tudsz lenni. Fellépésed könnyed és roppant megnyerő. Egyszerre sugárzik belőled az előkelőség és a lazaság. A belőled áradó optimizmus és életöröm pedig a környezetedre is átragad. Nem csoda, hogy a férfiak minden alkalmat megragadnak, csakhogy a közeledben lehessenek. Megesik azonban, hogy mivel alapvetően hiszel az emberi jóságban, olyanoknak is megnyílsz, akik méltatlanok erre.

Vénusz a Bakban

Fellépésed mentes mindenféle affektálástól, amiért az ellenkező neműek rendkívül hálásak. Kiszámíthatóságod és tárgyilagosságod pedig egyfajta biztonságérzetet ad nekik, így szívesen tartózkodnak a közeledben. Mind megjelenésedet, mind megnyilvánulásaidat bizonyos fokú visszafogottság jellemzi, holott a felszín alatt egy mély érzésű és roppant szenvedélyes nő rejtőzik. Ám sajnos nem minden férfinak van türelme kivárni, mire mindennek jelét is adod.

Vénusz a Vízöntőben

Könnyed és igencsak szertelen nő vagy. Ugyanakkor az is előfordul, hogy kimondottan provokatívan nyilvánulsz meg. Öltözködésed hűen tükrözi szokványosnak nem nevezhető ízlésedet, és a stílustörés sem áll távol tőled. Egyedi vonásaidnak köszönhetően akkor is megigézed az ellenkező nem képviselőit, ha ez éppen nem áll szándékodban. Váratlan hangulatváltozásaiddal azonban érdemes vigyáznod, mert könnyen elriaszthatod vele a férfiakat.

Vénusz a Halakban

Megjelenésed szinte tündérszerű: kecses és törékeny vagy, miközben valamiféle átszellemültség sugárzik belőled. A hatást tovább fokozzák nőiességedet rafináltan, ám ízlésesen hangsúlyozó ruháid. Egyszerre kelted védelemre szoruló kislány és inspiráló múzsa benyomását, akarva-akaratlanul felébresztve a férfit az ellenkező nem képviselőiben. Mivel azonban megnyilvánulásaid jóhiszeműséget tükröznek, megesik, hogy hozzád méltatlan emberek is megpróbálnak a közeledbe férkőzni.

Ezt is szeretjük