Mit keres a nőkben a párod a japán horoszkóp szerint?

Japán csillagjegye elárulja, hogyan hódítsd meg a kiszemeltet, és mit tegyél, hogy megtartsd hosszútávon.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A japán csillagjegy nemcsak a személyiségről rántja le a leplet, de arról is árulkodik, hogy a szeretett pasi mit keres a szerelemben. Tudd meg, miként gyújthatod lángra a szívét, és hogyan őrizheted meg a szerelmét!

10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes

Nézegess képeket!

Elolvasom

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Határozott, céltudatos egyéniségként olyan nőre van szüksége, aki átengedi neki a kezdeményezést és az irányítást - többek között az ágyban is. Mindez azonban nem igényel aránytalan áldozatvállalást részedről, az Ippaku ugyanis kifinomult hatodik érzékének köszönhetően megérzi, hogy mi esne neked a legjobban, és azon van, hogy meg is adja. Mivel nem a szavak embere, megnyugvással tölti el, ha nem kell nap mint nap bizonygatnia, mennyire szeret téged. Nemritkán túl is vállalja magát, hogy megteremtse közös jövőtök alapjait, és roppant hálás azért, ha ezt méltányolod.

Jikoku – Fekete föld

Senkit sem bántana meg szándékosan, ha azonban valami nem tetszik neki, azt kertelés nélkül megmondja. Ezért olyan nő illik hozzá, aki nem reagálja túl nebáncsvirág módjára megnyilvánulásait, és szintén az egyenes beszéd híve. Háborúságra ekkor sem kell számítani, hiszen a Jikoku minden körülmények között a konszenzusra törekszik. Ami a szexet illeti, némi türelmet igényel - alapvetően szemérmes ember. Ám a befektetett idő és energia bőségesen megtérül, ekkor ugyanis a világ legcsodálatosabb szeretőjévé válik.

Sanpeki – Türkiz fa

Vele az együttélés egy percig sem lehet unalmas - mindig képes előrukkolni egy eredeti ötlettel, ami új lendületet ad a hétköznapoknak. Olyan társ mellett tud kiteljesedni, aki hozzá hasonló örömmel fogadja a változásokat, és nem jön zavarba, ha a körülmények rögtönzésre kényszerítik. A szexuális együttléteket tökéletesen átéli, és a zavar legkisebb jele nélkül tudomásodra hozza, hogy mire vágyik. Fontos, hogy te is hasonló módon megnyílj előtte, a szemérmesség ugyanis elbizonytalaníthatja a Sanpekit - ha nem kap egyértelmű visszajelzést, hajlamos azt hinni, hogy valamit rosszul csinál.

Shiroku – Zöld fa

Roppant impulzív személyiség, fejlett ösztönvilággal és gazdag lelkiséggel megáldva. Igazán szerencsésnek mondhatod magad, ha lehorgonyoz melletted - némi türelemre és higgadtságra azonban szükséged lesz. A Shiroku ugyanis - mindenkori hangulatától függően - hajlamos túlságosan is spontán, esetenként következetlen módon megnyilvánulni. Mivel az ágyban ugyancsak intenzív, olyan társ mellett lehet boldog, aki hozzá hasonlóan erős szexuális energiákkal rendelkezik, és a normákon túllépő erotikától sem ódzkodik.

Goo – Sárga föld

Szellemileg nyitott és mozgékony férfi, akinek lételeme, hogy folyamatosan információt kapjon és továbbítson. Olyan nő mellett találja meg a boldogságot, aki egyenrangú szellemi partnere tud lenni, miközben az élet minden területén változatosságot biztosít a Goo számára. Az sem árt, ha átlagon felüli toleranciával rendelkezik - ennek a férfinak ugyanis nincs szüksége mindent elsöprő érzelmekre ahhoz, hogy valakivel ágyba bújjon, ám a teljes feloldódás csak egy idő után alakul ki benne. Mivel a kritikát rosszul viseli, légy elfogadó, ha az égiek Goo férfit rendeltek melléd.

Roppaku – Fehér fém

Kitartóan, de mindig tisztességes eszközökkel küzd céljaiért. A boldogságot olyan nő mellett találja meg, aki nemcsak engedi szabadon szárnyalni, hanem támogatja is abban, hogy a Roppaku teljesíthesse életfeladatát. A benne lévő hatalmas energiákat valamiféle önvédelemből hajlamos túlságosan is uralma alatt tartani, és csak akkor tárulkozik ki, ha kapcsolata már kellőképpen elmélyült. Kritikai érzéke túlontúl fejlett - ha Roppaku-férfival kötöd össze az életedet, meg kell tanulnod toleranciával és némi humorral kezelni az esetleges konfliktushelyzeteket.

Shichiseki – Vörös fém

Lobbanékony, szenvedélyes férfi, aki rövidtávon rendkívül lelkes és heves. A monotonitás viszont olyannyira fárasztja, hogy, ha nem kap elég ingert, valósággal menekül a kapcsolatból. Olyan nő illik hozzá, aki a Shichisekihez hasonlóan spontán és impulzív, és esetenként az extrém ötletektől sem riad vissza - kiváltképp az ágyban. Emellett az sem árt, ha az átlagnál figyelemreméltóbb külső és belső jegyekkel rendelkezik, a Shichiseki számára ugyanis lényeges szempont, hogy büszke lehessen párjára.

Happaku – Fehér föld

Állhatatos és már-már a végsőkig lojális férfi, az érzelmek kinyilvánítása azonban nem tartozik az erősségei közé. Olyan, hozzá hasonlóan kiszámítható és megbízható nőt szeretne maga mellett tudni, aki a külsőségek helyett a szellemi-lelki értékekre helyezi a hangsúlyt. Ha a Happakuval kötöd össze az életedet, készülj fel arra, hogy szeretetét és megbecsülését elsősorban cselekedetekkel nyilvánítja ki, ő azonban - mivel a látszat ellenére önbizalma némiképp ingatag lábakon áll - igényli a verbális megerősítést.

Kyushi – Vörös tűz

Ami a szívén, az a száján, és adott esetben a konfrontációtól sem riad vissza. A látszat ellenére azonban a Kyushi valódi emocionális lény, aki az átlagnál jóval sérülékenyebb. A fentiek fényében különösen fontos számára az érzelmi biztonság. Olyan nő mellett horgonyozhat le, aki képes átsiklani a Kyushi egy-egy nem kellőképpen átgondolt megnyilvánulása fölött. Ugyanilyen fontos, hogy merjen kitárulkozni társa előtt, ennek a férfinak ugyanis nincs érzéke az indirekt üzenetek dekódolásához.

Ezt is szeretjük