Ijesztő látogató okozott felfordulást egy iskolában: a pad alá bújt el

Nem mindennapi látogatót fedeztek fel az iskola dolgozói: nem volt könnyű kivinni őt.

GettyImages-1156684829

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy felhajtást okozott egy kaliforniai középiskolában egy hegyi oroszlán, miután betévedt az épületbe, és elbújt egy asztal alá. 

A fiatal állatot végül sikerült kivinni a helyszínről. Az eset során senkinek sem esett baja, a ragadozónak sem.

Hegyi oroszlán az iskolapadban

A Pescadero Gimnázium alkalmazottjai érthető módon megijedtek, amikor egy júniusi reggelen, nyitás előtt egy fiatal pumát láttak meg az iskola területén. Realizálva, hogy a hegyi oroszlán valószínűleg nem tanulni érkezett, 8:23-kor felvették a kapcsolatot a San Mateo Megyei Rendőrfőnöki Hivatallal, miután bezárták az állatot az egyik tanterembe. A kis puma maga is nagyon ijedt volt, és összegömbölyödve várta, hogy mi fog történni.

„Egy hegyi oroszlán lépett be a La Honda-Pescadero Egyesített Iskolai Körzet területére” – írta akkor a Twitteren San Mateo megyei seriffje. "Az Egyesült Államok Hal- és Vadvédelmi Szolgálat] értesítve lett, hogy biztonságosan és emberségesen kivigyék őt."

A Kaliforniai Halászati és Vadvilági Minisztérium 9:30-kor már az iskola területén volt, és hozzálátott, hogy „kidolgozzon egy tervet” - nyilatkozta a seriff -, hogy az állatot kihozzák az iskolából és visszavigyék a vadonba.

A fiatal hegyi oroszlán önszántából való távozásáért tett erőfeszítések azonban sikertelenek voltak. A The Independent jelentése szerint a puma „elveszett és rémült” volt, és nem volt hajlandó elhagyni az osztálytermet. Végül sikerült biztonságosan eltávolítani a körülbelül négy-hat hónapos hímet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Gyönyörű képeken mutatta be az oroszlánok világát a fotós

Tekintély, magabiztosság, erő - így lehetne legjobban jellemezni a brit fotós képein szereplő nagymacskákat.

Ezt is szeretjük