Ijesztő látogató okozott felfordulást egy iskolában: a pad alá bújt el
Nem mindennapi látogatót fedeztek fel az iskola dolgozói: nem volt könnyű kivinni őt.

GettyImages-1156684829
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy felhajtást okozott egy kaliforniai középiskolában egy hegyi oroszlán, miután betévedt az épületbe, és elbújt egy asztal alá. 

A fiatal állatot végül sikerült kivinni a helyszínről. Az eset során senkinek sem esett baja, a ragadozónak sem.

Hegyi oroszlán az iskolapadban

A Pescadero Gimnázium alkalmazottjai érthető módon megijedtek, amikor egy júniusi reggelen, nyitás előtt egy fiatal pumát láttak meg az iskola területén. Realizálva, hogy a hegyi oroszlán valószínűleg nem tanulni érkezett, 8:23-kor felvették a kapcsolatot a San Mateo Megyei Rendőrfőnöki Hivatallal, miután bezárták az állatot az egyik tanterembe. A kis puma maga is nagyon ijedt volt, és összegömbölyödve várta, hogy mi fog történni.

„Egy hegyi oroszlán lépett be a La Honda-Pescadero Egyesített Iskolai Körzet területére” – írta akkor a Twitteren San Mateo megyei seriffje. "Az Egyesült Államok Hal- és Vadvédelmi Szolgálat] értesítve lett, hogy biztonságosan és emberségesen kivigyék őt."

A Kaliforniai Halászati és Vadvilági Minisztérium 9:30-kor már az iskola területén volt, és hozzálátott, hogy „kidolgozzon egy tervet” - nyilatkozta a seriff -, hogy az állatot kihozzák az iskolából és visszavigyék a vadonba.

A fiatal hegyi oroszlán önszántából való távozásáért tett erőfeszítések azonban sikertelenek voltak. A The Independent jelentése szerint a puma „elveszett és rémült” volt, és nem volt hajlandó elhagyni az osztálytermet. Végül sikerült biztonságosan eltávolítani a körülbelül négy-hat hónapos hímet.

Gyönyörű képeken mutatta be az oroszlánok világát a fotós

Tekintély, magabiztosság, erő - így lehetne legjobban jellemezni a brit fotós képein szereplő nagymacskákat.

Ezt is szeretjük