Ez a puma azt hiszi magáról, hogy házi macska: cuki képeken a mindennapjai

Messi, a puma meglehetősen különös háziállatnak bizonyul.

Puma mint házi macska napjai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Messi, az argentin focistáról elnevezett puma 2016 óta él együtt Aleksandr és Mariya Dmitriev nevű gazdáival Oroszországban.

Messi mindössze nyolc hónapos volt, amikor örökbe fogadták. Mivel állatkertben született, nem engedhették szabadon a vadonba. Aleksandr mindig is szeretett volna egy nagymacskát háziállatnak, ezért egyszerűen megkérdezte az állatkert vezetőjét, hogy hazavihetné-e Messit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Вот эта культовая фотография, которая была взята Сергеем Даниловым за основу для картины(листайте карусель), и с разрешения этого талантливого художника стала очаровательнейшим принтом наших новых изделий🤗❤️ ссылка на интернет-магазин в сторис👌🏻 . This cult photograph, which was taken by Sergey Danilovjm as a basis for a picture (leaf through the carousel), and with the permission of this talented artist, has become the most charming print of our new products🤗❤️ Link to the online store in Storis👌🏻 #myanimals#mycats#пума#myanimal#мойкот#люблюживотных#вмиреживотных#рысь#мяу#мур#bigcat#bigcats#питомец#sweetcat#animalplanet#pumas#пушистик#мокрыйнос#месси#мурлыка#котопес#пумамесси#iampuma#pumamessi

I_am_puma (@l_am_puma) által megosztott bejegyzés,

Kellett némi idő, míg a gyenge egészségű puma meggyógyult, és amíg összeszoktak, bár a pár elmondta a Bored Pandának, hogy házi cicájukkal nem igazán jön ki Messi. Valószínűleg féltékenység az oka.

Jelenleg egy egyszobás apartmanon osztozik a pár és a 40 kilós puma, és a képek tanúsága szerint remekül elvannak egymás társaságában.

Messi láthatólag úgy gondolja, ő is a házi macskák közé tartozik, mivel nagyjából ugyanazokat a hobbikat űzi, például szeret a kanapén henyélni, dobozokkal játszani, vagy szétszaggatni a WC-papírt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Igaz, van, amiben inkább egy kutya hétköznapjaira hasonlít az élete, sétáltatni például pórázzal szokták. A járókelők bizonyára megfordulnak az elhaladó puma után, hiszen mégiscsak különös jelenség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Это мини-путешествие подарило нам новых интересных впечатлений и знакомств! Люди, увлечённые своим делом, мы вас обожаем! Спасибо ресторану Grut за ваше гостеприимство 🙌🏻 От Месси отдельное спасибо за креветки👌🏻 . This mini-journey gave us new interesting experiences and acquaintances! People passionate about their work, we adore you! Thank you for your hospitality 🙌🏻 From Mnssi special thanks for the shrimp👌🏻 #cute#caturday#москвасити#доброеутро#catdaily#happycats#igcat#пенза#mypet#котик#пумамосква#пумик#мокрыйносик#саратов#питер#москва#спячка#bigcatsofinstagram#bigcats

I_am_puma (@l_am_puma) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, Messi szerető otthonra lelt. Még több aranyos fotót az Instagram-oldalukon láthatsz, amelyet már több mint 1 millióan követnek.

Nem igaz, hogy a macskák nem szeretik a gazdit

Elterjedt nézet, hogy a macska nem az emberhez, hanem a helyhez ragaszkodik. Ez azonban nem így van - ezekből a jelekből tudhatod, hogy kedvel téged a cicád!

10 jel, ahogy a macskád a tudtodra adja, szeret: nem igaz, hogy a helyhez ragaszkodik

Elolvasom

(A borítókép illusztráció, forrás: Getty Images)

Ezt is szeretjük