Orbán Viktor megtartotta az első őszi kormányülést: ezt jelentették be az energia-vészhelyzettel kapcsolatban

Megtartották az őszi politikai időszak első kormányülését a Karmelita kolostorban Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével.

D MTI20220902006

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Megtartották az őszi politikai időszak első kormányülését a Karmelita kolostorban Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével, tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A miniszterek egyebek mellett áttekintették az energia-veszélyhelyzeti és az aszályveszélyhelyzeti operatív törzs eddigi munkáját, aztán az aktuális költségvetési és gazdasági kérdésekről tárgyaltak.

A sajtófőnök tájékoztatása szerint "Magyarországon a kormány eddigi intézkedéseinek köszönhetően nem lesz energiahiány, van és lesz gáz, áram, fűtőanyag”.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Hibásak lehetnek az új rezsiszámlák: ez az MVM magyarázata

Egyesekhez már megérkeztek az új rezsiszámlák, és sajnos tartogatnak néhány kellemetlen meglepetést. Többen is furcsa összegekkel és érthetetlen számlázási logikával találkoztak az MVM levelének kézhezvételekor. 

Borítókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ezt is szeretjük