Így még senki nem fotózta le a önszeretetet: elképesztő portrék mutatják be a fejlődést
A művész elképesztően kreatív megoldást talált az emberek belső világának megjelenítésére.

önszeretet borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fares Micue organikus, földöntúli képeivel az élet fontos aspektusait, folyamatait jeleníti meg. A spanyol művész konceptuális fotói többek között a lelki fejlődés, önszeretet és mentális egészség harmóniáját ábrázolják.

A tehetséges fényképész autodidakta módon tanulta meg használni a fotógépet, eredetileg csak hobbiból használta, ám idővel vibráló, érzelmekkel és szimbólumokkal teli művek születtek meg a kezei alatt. A nő saját testét és a természet különböző elemeit használja fel, hogy a néző betekintést nyerhessen a képen szereplő alak belső világába. 

Művészi képek a belső világról

- Először megszületik a gondolat, amit követ az érzés, hogy szeretném portréképen megjeleníteni - mondja a művésznő a MyModernMet oldalon. - Legtöbbször vázlatot készítek az elképzelésről, amit kombinálok különböző színekkel, hangulatokkal, helyekkel, ruhákkal és egy-egy rövid történettel. Határozottan hiszek abban, hogy ahogy gondolkozunk és érzünk, aszerint érzékeljük a valóságot is. Meg kell tanulni meglátni az élet napos oldalát és a reményt még akkor is, ha teljesen egyedül érezzük magunkat.

Alkotásai szorosan kapcsolódnak a pozitivitás, önszeretet és az egyenjogúság jelképeihez, de olyan fontos témákat is érintenek, mint az izoláció vagy a bizonytalanság.

(Slideshow és ajánlóképek forrása: faresmicuephotography / Instagram, a képek használatát engedélyezte az alkotó, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük