Így még senki nem fotózta le a önszeretetet: elképesztő portrék mutatják be a fejlődést
A művész elképesztően kreatív megoldást talált az emberek belső világának megjelenítésére.

önszeretet borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fares Micue organikus, földöntúli képeivel az élet fontos aspektusait, folyamatait jeleníti meg. A spanyol művész konceptuális fotói többek között a lelki fejlődés, önszeretet és mentális egészség harmóniáját ábrázolják.

A tehetséges fényképész autodidakta módon tanulta meg használni a fotógépet, eredetileg csak hobbiból használta, ám idővel vibráló, érzelmekkel és szimbólumokkal teli művek születtek meg a kezei alatt. A nő saját testét és a természet különböző elemeit használja fel, hogy a néző betekintést nyerhessen a képen szereplő alak belső világába. 

Művészi képek a belső világról

- Először megszületik a gondolat, amit követ az érzés, hogy szeretném portréképen megjeleníteni - mondja a művésznő a MyModernMet oldalon. - Legtöbbször vázlatot készítek az elképzelésről, amit kombinálok különböző színekkel, hangulatokkal, helyekkel, ruhákkal és egy-egy rövid történettel. Határozottan hiszek abban, hogy ahogy gondolkozunk és érzünk, aszerint érzékeljük a valóságot is. Meg kell tanulni meglátni az élet napos oldalát és a reményt még akkor is, ha teljesen egyedül érezzük magunkat.

Alkotásai szorosan kapcsolódnak a pozitivitás, önszeretet és az egyenjogúság jelképeihez, de olyan fontos témákat is érintenek, mint az izoláció vagy a bizonytalanság.

(Slideshow és ajánlóképek forrása: faresmicuephotography / Instagram, a képek használatát engedélyezte az alkotó, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük