Eddig a legnagyobb sztárokat fotózta: most egy éven át veszélyeztetett állatokat fényképezett
A vadállatok fotózása nem egyszerű feladat, különösen úgy, hogy a kép vissza is adjon valamit az állat személyiségéből.

vadallatok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az állatmenhely szó hallatán a legtöbbeknek olyan intézmény jut eszébe, amely gazdátlan vagy beteg kutyáknak, macskáknak, háztáji állatoknak ad ideiglenes vagy állandó otthont. Léteznek azonban egészen speciális menhelyek is, amelyek olyan vadállatok befogadására specializálódtak, amelyek valamilyen okból nem maradnának életben a természetes élőhelyükön.

Ilyen az angliai Kentben található WHF, vagy más néven The Big Cat Sanctuary is, ahol nehéz sorsú nagymacskáknak adnak új esélyt a biztonságos, nyugodt és boldog életre. Nemrégiben közös projektet tett közzé a menhellyel az ismert divatfotós, Ralph Perou, aki eddig főleg sztárokkal dolgozott: többek között olyan hírességeket kapott már lencsevégre, mint Marilyn Manson, Jay-Z, Eminem és a Coldplay.

Perou egy éven át együttműködött a WHF-fel, és gyönyörű képeket készített az ott élő nagymacskákról. A felvételek célja, hogy bemutassák, mennyire más mindegyikőjük személyisége, és rámutassanak, mennyire sebezhetők is a nagymacskák a vadvilágban.

Ezt is szeretjük