Újszülött mókust talált az erdőben: hazavitte, és most mindketten boldogok

Mutatunk valamit, amit nagyon ritkán lát az ember: egy háziasított vadon élő mókust!

mókuska nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy évvel ezelőtt a 28 éves Igor Grishin, aki egy orosz kisvárosban, Konchezeróban lakik, egy erdei séta közben megpillantott egy újszülött, teljesen védtelen mókuskölyköt.

Megsajnálta, és hazavitte a csöppséget, akinek a Chippy nevet adta. A kis mókus a gondoskodásnak hála lassacskán szépen megerősödött, és azóta is boldogan él gazdájával. Chippy Instagram oldalán figyelemmel lehet követni a furcsa páros mindennapjait, ahogy a kis szőrmók bámul ki az ablakon, gyümölcsöt falatozik, vagy ismerkedik lakótársával, Grishin macskájával.

- Mindig megnevettet, és feledteti velem a mindennapok aggodalmait. Örülök, hogy rátaláltam - mondta a férfi a Bored Pandának, aki épített egy kis mókusházat, és sikerült pár trükköt is megtanítania Chippynek.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Getty Images. A többi kép forrása: belkchippy

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük