Hihetetlen, de ezek a rajzok színes ceruzával készültek: elképesztően élethűek
Egy argentin művész olyan portrékat rajzol, mintha csak kamerával készítették volna őket.

elethu-portre
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kérdés, hogy művész és művész között is mekkora különbségek vannak, hiszen míg egyiknek a tájképek a specialitása, addig a másik emberi alakokat visz fel hihetetlenül élethűen a papírra.

Egy argentin művész portrékban utazik, de nem is akárhogy: még a legkisebb ráncot vagy pórust is ábrázolja munkáin, amik fényképhatásúvá varázsolják a kész műveket. Sokan ledöbbennek, amikor megtudják, hogy ezeket valójában nem fotózták, hanem ceruzával rajzolták.

Ilyen egy igazi tehetség

Néstor Canavarro Argentínában, Buenos Airesben él, és grafikusként, illetve illusztrátorként keresi a kenyerét. Kár lenne azt hinni, hogy a munka miatt a szabadidejében egészen mással foglalja el magát, mint a rajzolás: mivel imád alkotni, ezekben az órákban is hódol a szenvedélyének, csak éppen nem megrendelésre teszi azt, hanem a saját örömére.

A cikk az ajánló után folytatódik

A legjobban a portrékban tud kibontakozni, hiszen olyan szeme van még a legkisebb apró részlethez is, mint csak nagyon keveseknek a világon. Szerencsére egyre több munkáját osztja meg az interneten, az emberek pedig nem győzik dicsérni kivételes tehetségéért és élethű ábrázolásaiért. A művész legtöbbször sztárok arcképeit rajzolja le hihetetlen pontossággal, de rendelésre bárkinek a portréját elkészíti. Egy-egy ilyen mű nagyjából 60 órányi munkába telik, viszont az eredmény fantasztikus.

Morgan Freeman egyedi vonásai talán még nehezebbé teszik az ábrázolását, de a művész ezt tökéletesen megoldotta, és olyan, mintha csak egy fényképet látnánk.

Christopher Walken sem lehetett könnyű feladat, de a végeredmény egészen elképesztő lett.

Mindenki kedvenc Doktor House-a, Hugh Laurie is életre kelt a papírlapokon, és ehhez mindössze néhány színes ceruzára volt szükség.

Iggy Pop markáns vonásai tökéletesen élethűek: zseniális lett ez a portré is.

A Lost színésznője, Evangeline Lilly sem egy fotóról mosolyog vissza ránk: az argentin művész nagyon részletesen kidolgozta minden vonását.

Nehéz elhinni, hogy nem fotókat nézel: csodát alkot pár színes ceruzával a művész

Mintha megmozdulnának a képek: az orosz művész rajzai olyan élethűek, hogy szinte leugranak a papírról.

Ezt is szeretjük