Hihetetlen, de ezek nem fotók: minden portré ceruzával készült

Az egy dolog, hogy valaki tehetségesen rajzol, de ezeknél a képeknél szinte meg sem lehet állapítani, hogy fotó-e vagy rajz.

GettyImages-84749038

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Zágrábban alkotó Ivan Kobilsek nem egyszerűen csak rajzol: a valóságot örökíti meg, mintha csak fényképezve lenne. Kobilsek hétköznapi emberek és hírességek portréit egyaránt megrajzolja, ugyanakkor állatokról is készülnek lenyűgöző képek.

Ami közös bennük, hogy elképesztően részletgazdagok és élethűek: az arcon lévő finom barázdák, a szőrszálak, a szem csillogása, a pórusok vagy éppen a bőr redői a kézen mind roppant valóságosnak tűnnek. Az alábbi képek között feltűnik többek közt Teréz anya, Anthony Hopkins, Einstein és Johnny Cash is. További képekért látogass el a művész Instagramjára!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(A borítókép illusztráció, forrása: Getty Images)

Ezt is szeretjük