"Borostás az új barátnőm hónalja, szakítsak vele?" Ezt a kérdést tényleg feltették
A férfiak néha igazságtalanok a női szőrzetet illetően.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A fiúk, férfiak néha elfelejtik, hogy a nők testén is ugyanolyan természetes a szőrnövekedés, mint az övéken, még ha kisebb mértékben is.

Ezért olykor hajmeresztően buta gondolataik támadnak a témában, és ugyanilyen kérdéseket tudnak feltenni - az alábbi három gyöngyszem is ilyen, a Yahoo Answersön találtuk őket.

A borostás hónalj esete

Az eredeti kérdés így szól: "Az új barátnőmnek nagyon szőrös a hónalja... Bármilyen tanács?" Ebből a mondatból feltételeznénk, hogy tényleg komoly szőrzetről van szó, de a kedves kérdező hosszas magyarázatának már a harmadik mondatából kiderül, hogy mindössze némi borostával van gondja.

Az illető kifejti, hogy strandon voltak az új barátnőjével, aki tíz percig úgy napozott, hogy a karját a feje mögé húzta, így a fiúnak volt alkalma megszemlélni az - ahogyan ő fogalmaz - iszonyatosan szőrös hónaljat, amin már legalább három milliméteres volt a borosta.

A leírásból az is kiderül, hogy a srác eddig úgy gondolta, a lánynak vonzó a személyisége, és nagyon csinos, de annyira megrázta a borosta látványa, hogy kíváncsi lett, mások szerint ez már szakítóoknak számít-e. Szerencsére a válaszadók hamar helyre tették.

"Ti szeretitek nézni a női karszőrt?"

El lehetne mélázni a kérdés érdekességén is, de hosszabb magyarázat hiányában inkább a válaszokra fordítottuk a figyelmet, amelyek közt szintén akadtak furcsaságok. Volt, aki egyenesen fújogott a felvetésre, és undorítónak titulálta a női karszőrt, mások inkább szexinek találják, és olyan is volt, akiben felmerült a kérdés: miért kérdez egyáltalán valaki ilyesmit?

"Randiznál valaha egy szőrös lánnyal?"

A csupasz női testrészek csak a szőrtelenítés elterjedtté válásával lettek magától értetődők, ám úgy tűnik, ha valaki egy kicsit is erősebb szőrzettel van megáldva, azonnal kitűnik a tömegből, és nem a jó értelemben.

A fenti kérdés is ennek eredménye: a kérdező azonban a leírásban enyhítő körülményként megjegyezte, hogy ennek a szőrös lánynak kedves személyisége van. A válaszadók nagy része úgy vélekedett, nem az számít a párválasztásban, hogy kinek milyen a hormonháztartása, vagy milyen külső adottságokat örökölt.

Ezt is szeretjük