Mi a névszámod? Ilyennek látnak mások a számmisztika szerint

Neved minden betűje számértékkel bír, amelynek segítségével kiszámolhatod a névszámodat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Te ismered magad a legjobban, de az szinte biztos, hogy ettől függetlenül is kíváncsi lennél, hogy mások milyennek ismernek, milyennek látnak, talán éppen összevetésképpen.

Közelgő szerelmet jelző álomképek

Nézegess képeket!

Elolvasom

A számmisztika most segít kideríteni, milyen is vagy mások szerint. Teljes neved betűit véve keresd ki a táblázatból, melyiknek mennyi a számértéke, majd add össze őket addig, ameddig egyjegyű végeredményt nem kapsz.

Az ékezetes betűket ékezet nélkülivel, a dupla betűket szétbontva keresd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Például: Kis Anna - 2+9+1+1+5+5+1=24, 2+4=6.

1-es

Társasági lény lehetsz, aki szeret jönni-menni, szórakozni, beszélgetni, és sokszor a középpontba is kerülsz, amit élvezhetsz. Bár az emberek szeretik, hogy ilyen nyüzsgő és színes egyéniség vagy, néha hajlamos lehetsz átesni a ló túloldalára, ami viszont egyesek számára kevésbé lehet szimpatikus.

2-es

Kedves, segítőkész, megbízható embert ismerhetnek benned mások, neked bármit elmondhatnak, tudják jól, és te ott is vagy, ha szükségük van rád. Sajnos ezt egyesek hajlamosak is lehetnek kihasználni, ezért ha elfogadsz egy tanácsot, ne akard mindenki gondját a válladra venni, figyelj magadra is.

3-as

Magabiztosságod mások számára is példaértékű lehet, te erőt és kitartást adhatsz a körülötted lévőknek, mindemellett pedig biztonságérzetet is, mert aki melletted van, az tudja, hogy számíthat a lélekjelenlétedre. A legnehezebb helyzetekből is találsz kiutat, számodra nincs lehetetlen.

4-es

Szorgalmas, céltudatos, sikerorientált ember lehetsz, aki a munkahelyén remekül helytáll. Sajnos a munkatársaid néha irigykedve is nézhetik kitartásodat, féltékenyek lehetnek rád. Téged közelebbről is meg kell ismerni, hogy lássák, lelkiismeretes vagy, de mindeközben jó barát és jó társaság is.

5-ös

Kommunikációs képességeid nagyon jók, de nemcsak tudsz, szeretsz is beszélgetni. Arra azért jobb, ha ügyelsz, hogy kerüld a pletykát, mert a körülötted lévők rossz szemmel nézhetik, ha akár minden rosszindulat nélkül beszélgetsz mások dolgairól. Mindenesetre remek és szórakoztató társaság lehetsz.

6-os

Lazaságodat sokan irigyelhetik, ugyanis tőled távol áll mindennemű stresszelés, feszültség. Könnyen oldódsz új társaságban is, könnyen ismerkedsz, közvetlen vagy, mégsem tolakodó. Megkönnyíted mások számára is a gyors beilleszkedést. Ezzel a stílusoddal a karriert illetően is jobban boldogulhatsz.

7-es

Mások szemében csodabogár lehetsz, aki egy merőben más szemszögből nézi a világot, mint a legtöbb ember. Vannak, akik érdekesnek, vannak, akik furának, idegennek éreznek. Nem mindenki ért veled szót, de ezzel nincs is baj. Aki megismer, rájön, hogy milyen jó társaság vagy.

8-as

Nem sok embert engedsz közel magadhoz, patikamérlegen mérheted, hogy mit mondasz el másoknak. A mindennapokban rendszerető lehetsz, és mindig jólöltözött, a késést és a meggondolatlanságot nem engeded meg magadnak. Mások szemében kicsit olyan lehetsz, mint egy zárt dió, nyílj meg!

9-es

Az emberek valamiért nagyon jól érezhetik magukat a társaságodban. A kisugárzásod lehet az oka, melletted mindenki jobban szereti és élvezi kicsit az életet. Maradj mindig ilyen, légy lelkes és barátkozó. A körülötted lévők így mindig keresik majd a társaságod, és sohasem leszel egyedül.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük