Teljesen átalakul a Netflix: sokan fognak örülni a változásoknak

Így fog kinézni a Netflix hamarosan.

Netflix-változás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jelentős változások várnak a Netflix kezdőlapjára. Az új verzió jóval interaktívabb és letisztultabb lesz. 

Netflix-változás

Jelentősen átalakul hamarosan a tévés Netflix-alkalmazás kezdőlapja: a streamingszolgáltató már tesztel egy alapjaiban új köntöst, mely nagyban megváltoztatja a tartalmak böngészését, fogalmazott a HVG a The Verge cikke alapján.

Az egyes filmeket és sorozatokat megjelenítő, mozdulatlan csempékből dobozok lesznek, melyek megnőnek, és olyan részleteket mutatnak az adott produkcióról, mint például annak premierdátuma vagy az évadok száma, ha valaki ezekre viszi a tévéje mutatóját. 

Ha 1-2 másodpercnél tovább van a mutató egy adott tartalom felett, akkor a dobozban elindul majd egy rövid előzetes is. 

Pat Flemming, a Netflix termékigazgatója a The Verge kérdésére elmondta, hogy a változtatásokkal az a cél, hogy a felhasználók könnyebben és gyorsabban megtalálják a számukra releváns tartalmakat. 

Egy másik fontos változás lesz, hogy a bal oldali menü eltűnik, és az ott szereplő opciók (keresés, home, sorozatok, filmek) átkerülnek a képernyő tetejére.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Lesz egy új, My Netflix nevű opció is, amely tartalomajánlókat fog kínálni a felhasználóknak, és egyszerű hozzáférést a nemrég mentett vagy elkezdett címekhez. 

A Netflix egyelőre a felhasználók egy kis csoportjával teszteli az új rendszert, és ha a visszajelzések pozitívak lesznek, a következő hónapokban egyre több helyen lesz elérhető. 

Ijesztő jelenséget produkálnak a csernobili vaddisznók: most kiderült az oka

A tudósoknak is fejtörést okozott a furcsa csernobili sugárzás kérdése. Most megtalálhatták a választ.

Elolvasom

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük