2 napja mindenkinek erről küld értesítést a Facebook: veszélyes rákattintani?
Sokan attól félnek, vírust kaptak a Facebookon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Nepáli földrengés, május 12 - Kiss Ágnes mellett további 2 személyről jelezték, hogy biztonságban van." Csütörtök óta a legtöbb felhasználó kapott értesítést a Facebookon ezzel a szöveggel, de sokan nem tudják hová tenni a dolgot, rákattintani pedig végképp nem mernek, mert attól tartanak, hogy vírus.

Erről azonban szó sincs, a fejlesztést Mark Zuckerberg és csapata készítette, az pedig, hogy Magyarországra is eljutott, csupán a véletlennek köszönhető, mert eredetileg csak a földrengés sújtotta övezetre tervezték, és azt volt hivatott jelezni, hogy az ott tartózkodók biztonságban vannak.

Ehhez képest a magyarok is elkezdték jelezgetni, hogy nem kell értük aggódni, de a külföldi sajtóból kiderül, hogy más országokba is eljutott az alkalmazás, és máshol is viccesnek találták a felhasználók tudatni, hogy nem fenyegeti őket a több nappal ezelőtti földrengés, több száz vagy ezer kilométerre a veszélytől.

Ha szeretnéd kikapcsolni az alkalmazást, kattints rá az értesítésre, majd a megjelenő fehér oszlop jobb felső sarkában kattints az Értesítések fülre, és pipáld ki a Kikapcsolva szót.

Mit árul el a pasi profilképe?

Összegyűjtöttük a pasik profilképeinek hét leggyakoribb fajtáját: nézd meg, melyik mit jelent!

Ezt is szeretjük