3 biztos jel, hogy a pasi még csak nem is sejti, hogy odavagy érte
Fontos, hogy egyértelmű jeleket küldj a srácnak, különben nem fogja érteni, mit akarsz tőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha már egy ideje vársz a kiszemeltedre, de ő még mindig nem kezdeményez nálad, az nem biztos, hogy azt jelenti, nem tetszel neki: lehet, hogy egyszerűen nem tudja, hogy te odavagy érte.

Bizonyos dolgok elárulják, ha ez a helyzet - valószínűleg nem küldtél egyértelmű jeleket felé. Még nem késő, korábbi cikkünkből azt is megtudhatod, hogyan jelezd a srácnak, hogy szabad a pálya, kattints ide!

Folyton a barátságotokról beszél

Nem árt nagyon figyelned, mert nem könnyű megkülönböztetni azt, amikor a pasit nem érdekled, attól, amikor azért nem közeledik, mert nem veszi észre, hogy neked tetszik. Ha a srác megemlíti, hogy fontos vagy neki, és sokat jelent a barátságotok számára, az jelentheti azt, hogy tényleg csak ennyit érez irántad.

Ha azonban állandóan erről beszél, és kérdezget, hogy te hogy vagy ezzel, akkor valószínűleg puhatolózik - nem tudja, hogy továbbléphet-e a flörtölés szintjére, mert nem biztos afelől, hogy te is kész lennél erre.

Ebben az esetben nyugodtan biztasd egy kicsit, ne ijedj meg, és ne tagadd le, hogy a barátságnál már többet szeretnél, mert ha mégis, feleslegesen beleragadtok egy olyan helyzetbe, ami egyikőtöknek sem lesz kellemes.

A csajozásról beszél előtted

Ha a srác szemrebbenés nélkül beszél a csajozásról akkor is, ha ott vagy, ám a történeteiben általában ő a lányok kedvence, akit minden lány akar, akkor nem sejt semmit, de valószínű, hogy szeretne féltékennyé tenni vagy lenyűgözni. Ha tudná, hogy van nálad esélye, feltehetően nem így akarná felhívni magára a figyelmet.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Felhagy a próbálkozással

Ha már eljutottatok egy kis flörtig, esetleg a randiig, látszólag minden jól alakult, de a fiú egyszer csak teljesen passzív lett, és mintha egy kicsit távolságtartó is lenne veled, elképzelhető, hogy félreértett valamit, és azt hiszi, te nem akarsz tőle semmit. Ezért hát feladta a próbálkozást, és most kerül téged, mert kínosan érzi magát. Ha ez történt, nem árt tisztázni a helyzetet.

Ezt is szeretjük