3 biztos jel, hogy a pasi még csak nem is sejti, hogy odavagy érte

Fontos, hogy egyértelmű jeleket küldj a srácnak, különben nem fogja érteni, mit akarsz tőle.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha már egy ideje vársz a kiszemeltedre, de ő még mindig nem kezdeményez nálad, az nem biztos, hogy azt jelenti, nem tetszel neki: lehet, hogy egyszerűen nem tudja, hogy te odavagy érte.

Bizonyos dolgok elárulják, ha ez a helyzet - valószínűleg nem küldtél egyértelmű jeleket felé. Még nem késő, korábbi cikkünkből azt is megtudhatod, hogyan jelezd a srácnak, hogy szabad a pálya, kattints ide!

Folyton a barátságotokról beszél

Nem árt nagyon figyelned, mert nem könnyű megkülönböztetni azt, amikor a pasit nem érdekled, attól, amikor azért nem közeledik, mert nem veszi észre, hogy neked tetszik. Ha a srác megemlíti, hogy fontos vagy neki, és sokat jelent a barátságotok számára, az jelentheti azt, hogy tényleg csak ennyit érez irántad.

Ha azonban állandóan erről beszél, és kérdezget, hogy te hogy vagy ezzel, akkor valószínűleg puhatolózik - nem tudja, hogy továbbléphet-e a flörtölés szintjére, mert nem biztos afelől, hogy te is kész lennél erre.

Ebben az esetben nyugodtan biztasd egy kicsit, ne ijedj meg, és ne tagadd le, hogy a barátságnál már többet szeretnél, mert ha mégis, feleslegesen beleragadtok egy olyan helyzetbe, ami egyikőtöknek sem lesz kellemes.

A csajozásról beszél előtted

Ha a srác szemrebbenés nélkül beszél a csajozásról akkor is, ha ott vagy, ám a történeteiben általában ő a lányok kedvence, akit minden lány akar, akkor nem sejt semmit, de valószínű, hogy szeretne féltékennyé tenni vagy lenyűgözni. Ha tudná, hogy van nálad esélye, feltehetően nem így akarná felhívni magára a figyelmet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Felhagy a próbálkozással

Ha már eljutottatok egy kis flörtig, esetleg a randiig, látszólag minden jól alakult, de a fiú egyszer csak teljesen passzív lett, és mintha egy kicsit távolságtartó is lenne veled, elképzelhető, hogy félreértett valamit, és azt hiszi, te nem akarsz tőle semmit. Ezért hát feladta a próbálkozást, és most kerül téged, mert kínosan érzi magát. Ha ez történt, nem árt tisztázni a helyzetet.

Ezt is szeretjük