10 jel, hogy egyáltalán nem tetszel a pasinak
Testbeszéde elárulja
Ha ezeket tapasztalod, amikor találkoztok vagy randiztok, sajnos érdektelen feléd a pasi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak helyzetek, amikor annak ellenére, hogy a randi fixálva van, és mindkét fél nagy lelkesedéssel várja, mégsem jön össze a dolog. Ilyen eset például, ha a férfi és a nő társkeresőn ismerkedtek, és a randin találkoznak először, vagy ha a kezdeti varázs a második találkozásra valahogy elillan.

Ez nagyon kellemetlen tud lenni mindkét fél számára, de különösen annak, aki továbbra is szimpatizál a másikkal, míg az abszolút érdektelenné vált. Jobb mielőbb észrevenni az árulkodó jeleket, és amint lehet, visszavonulót fújni, a még kellemetlenebb helyzetet elkerülendő.

Figyeld a jeleket

Ha ismerkedsz valakivel, szerencsére nem vagy fegyvertelenül harcba küldve, ugyanis kezedben a testbeszéd olvasásának lehetősége, amiből leszűrheted, hányadán is áll veled a pasi.

Segítségével mindenféle direkt vagy bújtatott kérdés nélkül könnyedén kiderítheted, ha te vagy álmai nője, és minden vágya, hogy meghódítson, de azt is konstatálhatod, ha sajnos nem mutat feléd érdeklődést.

A testbeszédet figyelni azért érdemes, mert a férfifejekbe belelátni örök kihívás marad a női nem számára, ám ha figyelsz, elkaphatod a pasi tudatalattijának kódolt üzeneteit.

Azt ugyanis, amit gondol, mozdulataiban, gesztusaiban, mimikáján keresztül akaratlanul is közvetíti feléd, tehát szavak nélkül vall szimpátiájáról, illetve arról, hogy nem vagy az esete.

A testbeszéd tehát nagyon árulkodó lehet, ezért érdemes megjegyezned az alábbi tíz jelet, ami arra utal, hogy nem tetszel a pasinak. Így a következő randidon a tudás birtokában már sokkal egyszerűbb dolgod lehet, hogy felmérd, akar-e tőled valamit a férfi, vagy nem.

Milyen a tökéletes nő?

Ki ne lenne kíváncsi arra, hogy milyen nők nyerik el a férfiak tetszését igazán? Mi is azok voltunk, és az utca emberét kérdeztük.

Ezt is szeretjük