6 indiszkrét kérdés, ami kínos csendet szül az első randin
Ne tedd fel
Ezeket a kérdéseket messziről kerüld el, ha nem akarsz kellemetlen helyzetet a randin.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randi meghatározó a kapcsolat jövője szempontjából, hiszen akkor derül ki, a férfi és a nő közt fennmarad-e a kölcsönös szimpátia, tudnak-e beszélgetni, meg tudják-e nevettetni egymást, és persze működik-e a kémia.

Az első randit akár második első benyomásnak is lehetne nevezni ezek miatt, hiszen nagyon sok múlik rajta. Sínre teheti a kapcsolatot, de mindent le is rombolhat, amit a megismerkedés óta az ember építgetett magában addig.

A rettegett kínos csend

Az első randin a legtöbben a kínos csendtől félnek. Ez két esetben fordulhat elő. Az első ilyen, amikor a nő és a férfi egész egyszerűen rá kell, hogy döbbenjen, hogy nincs közös témájuk. Itt nincs mit tenni, a dolognak sajnos befellegzett.

A másik eset, ha elhangzik egy meggondolatlan vagy túl indiszkrét kérdés, és az vonja maga után a kínos csendet. Ez a kellemetlenebb verzió, mivel lehetséges, hogy egyébként minden működne, a szimpátia is meglenne, de ez mindent elronthat.

A következő hat kérdés ilyen szituációba sodorhat, ezért ezeket mindenképpen kerüld az első randin.

Te mikor tervezel megnősülni?

A férfiak túlnyomó többsége retteg a házasság jelentette elköteleződéstől, és még többévi járás után is gyöngyözni kezd a homloka egy ilyen kérdéstől. Az első randin éppen ezért kész öngyilkosság ilyet kérdezni. Ha mégis elhangzik egy ilyen, a második randi sajnos szinte esélytelen. Ugyanis a pasi kétségbeesett szinglinek nézhet, aki házasságőrült, és férjet akar fogni.

Hány barátnőd volt eddig?

Ez elég indiszkrét kérdés így elsőre, hiszen, ha a szerelmi életéről faggatod, akkor könyékig a magánéletében vájkálsz. Más szavakkal ez egyenlő a hányszor csalódtál eddig vagy hányszor tettek lapátra kérdésekkel, de rokon a hány nővel feküdtél le életedben típusú, szintén nagyon indiszkrét kérdéssel is. Apropó, remélhetőleg nincs nő az univerzumban, aki ekkora bakot lőne az első randin, hogy az utóbbira szó szerint rákérdezzen.

Mennyit keresel?

Ez a kérdés még a harmadik, negyedik, sokadik randin is indiszkrét. Alig ismeritek egymást, miért kellene elárulnia egy ilyen dolgot? Ráadásul azt hiheti, a pénzére utazol, még ha közben csak egy zavarodat leplező beszédtémaként szeretted volna is felhozni a kemény gazdasági helyzetet.

Miért mentetek szét az exeddel?

Veszélyes terep, bár sokan beszélgetnek a volt kapcsolatukról az első randin. Ez nem túl jó szokás, hiszen kár elrontani a randit egy ilyen kellemetlen témával. A pasi ráadásul erre irányuló kérdésed túl személyesnek is érezheti, vagy rosszul is érintheti dolog - bár utóbbi esetben valószínűleg még nincs túl a szakítás okozta fájdalmakon, akkor pedig úgyis esélytelen kettőtök közt a kapcsolat.

Mindig ide hozod a nőket randizni?

Ezt inkább ne akard tudni. Neked is csalódás lehet, hogy a pasi ennyire nem kreatív, hogy kitaláljon nektek egy új programot, de neki is kellemetlen lehet, hogy lerántod a leplet erről a dologról. Lehet, hogy csak azért visz mindenkit ugyanoda, mert szereti a helyet, vagy mert számára a helyszín lényegtelen.

Mennyire gondolod velem komolyan a dolgot?

Stop! Első randin nem szabad ilyenekről beszélgetni! Ennek az alkalomnak a laza ismerkedésről kell szólnia. Egy kellemes beszélgetés, néhány árulkodó pillantás, mosoly, és kész. Ne akard már az elején tudni, hogy mi lehet belőletek, még ha félsz is, hogy csalódni fogsz, mert mondjuk te többet akarsz. Ha már első alkalommal a komoly kapcsolatot emlegeted, ne nagyon számíts folytatásra, mert elijeszted a pasit.

Ezt is szeretjük