Azt akarja a pasi, hogy te szakíts vele? 3 félreérthetetlen jel, ami erre utal

Furcsán viselkedik a pasi? Ez is lehet az oka!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem szép dolog, de sajnos nem példátlan, hogy az egyik fél már nem akarja a kapcsolatot, de úgy érzi, nem tudná magára vállalni a szakító szerepét.

Ezért inkább elkezd úgy mesterkedni, hogy a másiknak elege legyen, és végül ő mondja ki a végső szót. Lehet, hogy neked is ilyesmivel van dolgod?

Próbál kiakasztani

Ha van egy olyan érzésed, hogy a pasi direkt azokat a dolgokat csinálja, amik téged bosszantanak, nem árt nyitott szemmel járnod. Persze ez csak akkor érvényes, ha tudod, hogy a pasi egyértelműen tisztában van azzal, mi idegesít.

Ha például nyíltan nézeget más lányokat, esetleg megjegyzést is tesz rájuk vagy flörtöl velük, az elég egyértelmű jel. Ugyanez érvényes akkor is, ha látszólag az összes tőled származó ötlet, terv vagy program az agyára megy, és még véletlenül sem alakítja úgy a dolgokat, ahogyan megbeszéltétek.

Nem vesz rólad tudomást

Rendszeresen órákba telik, hogy válaszoljon az üzeneteidre, már ha egyáltalán visszaír, és lehetetlennek tűnik úgy felhívni, hogy elsőre fel is vegye a telefont?

Ha társaságban vagytok, úgy viselkedik, mintha idegenek lennétek, sőt, meg sem próbálja palástolni, hogy zavarod? Ezek mind-mind arra utalnak, hogy a pasi már fél lábbal kint van ebből a kapcsolatból, csak valamiért nem bírja rávenni magát, hogy ki is mondja a végét, valószínűleg rád vár ezzel.

Közömbösen viselkedik

Nem jelent sok jót az sem, ha a srác megszűnik a barátodként viselkedni, és abbahagy minden olyan apróságot, amit egy pár csinálni szokott. Ez lehet a fizikai érintkezés teljes hiánya, vagy minimális változások is, például nem fogja meg a kezed, ha sétáltok, vagy nem ad puszit a köszönésnél, amikor találkoztok.

Ha sokszor gonoszkodik, bántó dolgokat mond, veszekedést kezdeményez, és már minden bók vagy szeretetteljes megjegyzés csak távoli emléknek tűnik, szinte biztos, hogy ilyesmivel van dolgod, és a pasi azt akarja, hogy szakíts.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük