Azt akarja a pasi, hogy te szakíts vele? 3 félreérthetetlen jel, ami erre utal

Furcsán viselkedik a pasi? Ez is lehet az oka!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem szép dolog, de sajnos nem példátlan, hogy az egyik fél már nem akarja a kapcsolatot, de úgy érzi, nem tudná magára vállalni a szakító szerepét.

Ezért inkább elkezd úgy mesterkedni, hogy a másiknak elege legyen, és végül ő mondja ki a végső szót. Lehet, hogy neked is ilyesmivel van dolgod?

Próbál kiakasztani

Ha van egy olyan érzésed, hogy a pasi direkt azokat a dolgokat csinálja, amik téged bosszantanak, nem árt nyitott szemmel járnod. Persze ez csak akkor érvényes, ha tudod, hogy a pasi egyértelműen tisztában van azzal, mi idegesít.

Ha például nyíltan nézeget más lányokat, esetleg megjegyzést is tesz rájuk vagy flörtöl velük, az elég egyértelmű jel. Ugyanez érvényes akkor is, ha látszólag az összes tőled származó ötlet, terv vagy program az agyára megy, és még véletlenül sem alakítja úgy a dolgokat, ahogyan megbeszéltétek.

Nem vesz rólad tudomást

Rendszeresen órákba telik, hogy válaszoljon az üzeneteidre, már ha egyáltalán visszaír, és lehetetlennek tűnik úgy felhívni, hogy elsőre fel is vegye a telefont?

Ha társaságban vagytok, úgy viselkedik, mintha idegenek lennétek, sőt, meg sem próbálja palástolni, hogy zavarod? Ezek mind-mind arra utalnak, hogy a pasi már fél lábbal kint van ebből a kapcsolatból, csak valamiért nem bírja rávenni magát, hogy ki is mondja a végét, valószínűleg rád vár ezzel.

Mit kaptál a pasitól Valentin-napra? Ezt árulja el az érzelmeiről!

Nézegess képeket!

Elolvasom

Közömbösen viselkedik

Nem jelent sok jót az sem, ha a srác megszűnik a barátodként viselkedni, és abbahagy minden olyan apróságot, amit egy pár csinálni szokott. Ez lehet a fizikai érintkezés teljes hiánya, vagy minimális változások is, például nem fogja meg a kezed, ha sétáltok, vagy nem ad puszit a köszönésnél, amikor találkoztok.

Ha sokszor gonoszkodik, bántó dolgokat mond, veszekedést kezdeményez, és már minden bók vagy szeretetteljes megjegyzés csak távoli emléknek tűnik, szinte biztos, hogy ilyesmivel van dolgod, és a pasi azt akarja, hogy szakíts.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük