Jártok, vagy nem? 3 dolog, amit tegyél meg, ha a pasid nem vállal fel
Úgy érzed, hogy egyoldalú a kapcsolatotok? Fontos, hogy még az elején tisztázd a dolgokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, minden rendben köztetek, amikor kettesben vagytok, de ahogy megjelenik egy harmadik fél is, a pasid csak haverként kezel téged?

Nagyon megnehezíti a dolgokat, ha a fiú nem vállalja fel mások előtt a barátnőjét, és sok esetben bizony a szakítás a legjobb megoldás. Azonban mielőtt sort kerítenél erre, önts tiszta vizet a pohárba, és tegyél meg néhány dolgot.

Derítsd ki, mi áll a háttérben!

Ha egyértelmű számodra, hogy nemcsak flörtöltök egymással, hanem egy párként viselkedtek, amikor ketten vagytok, ne érezd magad kellemetlenül, ha arról kell beszélned a barátoddal, hogy miért nem vállal fel téged a barátok, iskolatársak előtt.

Finoman rákérdezhetsz, hogy ne vegye támadásnak, de mindenképpen légy következetes, és éreztesd, hogy nem egy játékszer vagy.

Lehet, hogy egyértelműen megmondja, mi a probléma, és ilyenkor mérlegelned kell, hogy hogyan tovább. Ám ha hárít, netán felkapja a vizet a kérdés hallatán, egy korábbi sérelem is állhat a háttérben.

Ha ezt sikerül kiderítened, talán orvosolható a probléma, de ha a pasi nem mutat hajlandóságot arra, hogy beavasson a titkába, akkor valószínűleg nem bízik benned eléggé - enélkül viszont nem működik egy kapcsolat.

Adj neki időt!

Kellemetlen érzés lehet, ha te már legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy együtt vagytok, a srác ellenben egyelőre szeretné titokban tartani, hogy randizgattok. Adódhatnak olyan körülmények, amik miatt eleinte ez érthető és kivitelezhető, ha azonban több héten, esetleg hónapon keresztül jártok anélkül, hogy nyíltan felvállalna a pasi, ott már nincs minden rendben.

Adj neki egy kis időt, és figyeld, mi történik: ha leküzdi magában a félelmeit, és rövid időn belül változnak a dolgok, akkor még megbocsátható a kezdeti titkolózás, ám ha hetek múltán sem tapasztalsz változást, valószínűleg nem ő a megfelelő számodra.

Ultimátum

Ha úgy érzed, tarthatatlan ez az állapot, de nem akarsz emiatt azonnal szakítani, világossá teheted a pasi számára, hogy mivel játszik. Mondd el neki, hogy nem szeretnél titkolózni, hiszen egy igazi kapcsolatban a felek a külvilág előtt is felvállalják egymást. Kérd meg, hogy döntse el, valóban akar-e téged annyira, hogy ezt mások előtt sem tagadja le, és figyeld, mi történik, majd te is ennek függvényében cselekedj.

Ezt is szeretjük