3 biztos jel, hogy a pasi nem akar tőled semmit: ezeket nem lehet félreérteni
Nem csak annak vannak jelei, ha a srác odavan érted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bármennyire is szeretné a pasi, nem tudja teljesen leplezni az érzelmeit, akkor sem, ha tetszel neki, és akkor sem, ha nem akar tőled semmit.

Ez utóbbit is érdemes észrevenni, mert ha egyoldalú a vonzalom, felesleges törni magad az ügy érdekében. Íme, három biztos jel, ami arról árulkodik, hogy a srác nem akar meghódítani téged.

Hozzád sem ér

Ha az ember olyannal beszélget, aki tetszik neki, akarva-akaratlanul is keresi az alkalmat, hogy megérintse, még ha csak egy pillanatra is. Ez a fiúkra és a lányokra is igaz, és bensőségesebb kapcsolatot teremt a két fél között.

Amikor beszélgetsz a sráccal, figyeld, hogy olykor hozzáér-e a karodhoz, meglöki-e a vállát a válladdal, kisimít-e egy hajszálat az arcodból, vagy hozzáérnek-e az ujjai a tieidhez, ha átad valamit. Ha puszival köszöntitek egymást, sokat elárul, ha közben megfogja a derekad vagy a vállad.

Amennyiben ezek közül egyiket sem tapasztalod, valószínűleg nem olyan pasival van dolgod, aki többet akar tőled a barátságnál. Kipróbálhatod, hogy észrevétlenül és visszafogottan megérinted te a karját beszélgetés közben, hátha csak félénk, de ha ezek után sem ér hozzád, ez sajnos veszett ügy.

Nem figyel arra, amit mondasz

Mindenkivel előfordul, hogy szórakozottságból elfelejt egy-két részletet egy korábbi társalgásból, de ha a srác látványosan nem emlékszik arra, amit mondasz neki, esetleg már beszélgetés közben is érezhetően máshol jár, valószínűleg nem érdekled.

Bár a fiúk agya másként működik, és nem érdemes megfeddni őket azért, ha nem jut eszükbe a legjobb barátnőd gyerekkori kutyájának a neve, de ha tetszel egy pasinak, ő biztos, hogy megjegyzi a lényeges információkat.

Közömbösen néz rád

Kétféle fiú létezik: az, aki nem bírja levenni a szemét a lányról, aki bejön neki, és az, aki szégyenlős, ezért görcsösen kerüli a szemkontaktust. Mindkét eset elég egyértelműen árulkodik az érzelmekről, és nem nehéz kiszúrni, bármelyikkel van is dolgod.

Ha viszont a srác teljesen figyelmen kívül hagy téged, és ha néha véletlenül arra is pillant, ahol te vagy, de az arckifejezésén semmiféle változást nem látsz, sajnos feltehetően nem mozgattál meg benne semmit.

Ezt is szeretjük