3 dolog, amit soha, semmilyen körülmények között ne hozz fel az első randin
Mindent elronthatsz, ha az első randin ezekről beszélsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az első randi meghatározó lehet egy alakuló kapcsolatban: megeshet, hogy ezen múlik, lesz-e közös jövőtök, vagy sem.

Ha szeretnéd, hogy a találkozó jól sikerüljön, és a srác is meg akarja majd ismételni, a következő témákat inkább ne hozd fel a beszélgetés során!

Panaszáradat

Az első randi célja, hogy jobban megismerjétek egymást, és hogy eltöltsetek némi időt közösen, kellemesen.

Ha azonban negatív dolgokról beszélgettek, a találka emléke mindkettőtökben rossz érzéseket kelt majd, de különösen abban, aki kénytelen volt végighallgatni a panaszáradatot.

Ne hozd fel a családi problémákat vagy a baráti drámázásokat, mert ezek hiába fontosak számodra, ezeknek a témáknak nem az első randin van a helyük.

Később, ha úgy alakulnak a dolgok, hogy többször is találkoztok, majd megbeszélhetitek ezeket is, sőt, a srác még örülni is fog, hogy megbízol benne és beavatod a dolgaidba, de ne támadd le ezzel az első alkalommal.

Korábbi kapcsolatok

Nagyon el tudja rontani a dolgokat, ha az exekről kezdtek beszélgetni. Valószínűleg te sem vagy kíváncsi a srác volt barátnőire, főleg nem részletesen, az első randi alkalmával. Ez is egy olyan kényes téma, amiről ugyan elkerülhetetlenül beszélni kell, de jobb, ha elteszitek későbbre.

Szex

A szex egy nagyon fontos téma, és tudni kell beszélni róla, de nem az első randin. Ilyenkor még nem ismeritek annyira egymást, hogy előkerülhessen a dolog, arról nem beszélve, hogy könnyen kínos helyzetbe hozható a másik egyetlen óvatlan mondattal vagy kérdéssel is - ezt pedig senki sem szeretné. Ezzel a témával is várjatok addig, amíg aktuális lesz, hiszen ha esetleg nem úgy alakul a dolog, könnyen lehet, hogy szégyellni fogjátok magatokat, amiért intim részleteket is megosztottatok egy idegennel.

Ezt is szeretjük