Nagy 2011-es kínai horoszkóp

Mit hoz a Nyúl éve?

A zodiákus legtöbb jegyére jó hatással lesznek a Nyúl évének segítő energiái. A szerelemben és a munkában is.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp - többek között - abban különbözik a nyugatitól, hogy az évek fordulója nem január elsején van, hanem az egyes csillagjegyeknek megfelelően mindig máskor. 2011 például a Nyúl éve, mely február 3-án kezdődik.

Ez az esztendő a legtöbb jegy számára pozitív fordulatokat tartogat, mind magánéleti, mind szakmai szempontból.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve egyértelműen megnyugvást hoz számodra. Több függőben lévő, korábban nyugtalanító, idegességre okot adó ügy rendeződik idén. Ha nem is zárul mindegyik pozitív mérleggel, legalább véget ér a velük kapcsolatos feszültség. Az év során anyagi javakkal kapcsolatos problémák adódhatnak. A kisebb pénzügyi veszteségeket azonban ellensúlyozza az új, reményteli kapcsolatok születése.

Bivaly

Ha Bivalyként képes leszel arra, hogy az előző évben felgyülemlett problémákat a Nyúl évének elején megoldd, azt követően nyugodt időszakra számíthatsz. Hivatásodban újabb sikereket érhetsz el, kreativitásodnak köszönhetően halmozod a szakmai elismeréseket. A magánéletedben kisebb megrázkódtatásra kell felkészülnöd, ám a kellemetlen fordulat nem gyengít le annyira, hogy feladd terveid, lemondj álmaid valóra váltásáról.

Tigris

A kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve sok tekintetben előnyösebb és boldogabb lesz számodra, mint az előző kettő volt. A munkában és a magánéletedben is sokkal jobbak a kilátások, mint korábban, ráadásul számíthatsz rá, hogy olyan jó híreket kapsz, melyek hosszútávon megváltoztatják az életedet. Tigrisként az év közben felmerülő akadályokat, nehézségeket - a hozzád közel állók segítségével - szinte nevetve győzöd le.

Tarot-jóslás és a jövő

A kínai horoszkóp mellett a tarot-jóslás is segíthet abban, hogy bepillantást nyerj jövőd eseményeibe, illetve a sors kínálta lehetőségekbe. Morvay Kendra szakértőnk elmondja, hogy működik.

Nyúl

Nyúlként a saját évedben végre valóra válthatod régi terveid. A munkában, ha elég szorgalmas vagy, és nem félsz előállni ötleteiddel, erkölcsi és anyagi elismerést kaphatsz. Ami pedig a szerelmet illeti: úgy tűnik, végre dűlőre vihetsz egy függőben lévő kapcsolatot. Nagyon valószínű, hogy pozitív lesz a dolog végkifejlete. Ezt követően úgy érezheted, számodra nincsenek akadályok, és szerencsés hozzáállásodnak köszönhetően bármibe is fogsz, megízlelheted a sikert.

Sárkány

Sárkányként idén végre lecsillapodhatsz, a saját évedet elhagyva élvezheted a nyugalmat. Mindaz, amit a Nyúl éve hoz számodra, akár állóvíznek is tekinthető, ám az előző esztendő felfordulásait követően ezt most kimondottan élvezed. Nyugalom jellemzi a párkapcsolatodat, a családi életed, a hivatásodban pedig épp az lesz számodra jó, hogy nem kevés vita és nézeteltérés alakul ki. Legfeljebb az okoz időnként némi izgalmat, ha rád mosolyog a szerencse.

Kígyó

A kínai horoszkóp szerint a következő év eredményesen fog telni: szakmai előléptetésre, sikerekre számíthatsz. Egészében véve élvezhetnéd is a Nyúl évét, ám, mivel ki sem látszol a munkából, valamint a családoddal kapcsolatos önként vállalt kötelezettségekből, nemigen lesz időd arra, hogy megállj, és értékeld pozitív helyzeted. A pénzügyekben légy nagyon óvatos: ne zavarjon meg, ha valami könnyen jött - éppolyan könnyen el is megy majd.

Ha a jegyének szülötte vagy, kifejezetten szerencsés évnek nézel elébe. A párkapcsolatodban, illetve családodban sok öröm vár rád, minden nagyon kiegyensúlyozottan működik közted és a számodra fontos emberek között. Ami a hivatásodat illeti: végre megkapod azt az elismerést, amire régóta vágytál. Pénzügyi helyzeted is rendeződik: hosszú idő után először arra is gondolhatsz, hogy befektetsz bizonyos összeget, vagy félreteszel.

Kecske

A kínai horoszkóp szerint hivatásodban olyan gondokkal kell szembenézned, melyek gyökere a múltban keresendő. Valószínű, hogy egy régi mulasztás vagy hiba miatt kerülsz bajba. Ha nem esel kétségbe, hanem összeszeded magad, és higgadtan áttekinted a helyzetet, akár még hasznot is húzhatsz a kellemetlenségből. A kapcsolataidban adódó nézeteltéréseket, kisebb vitákat idén kellő empátiával és türelemmel oldhatod meg.

Majom

Párkapcsolatodba, illetve családi életedbe visszatér az áhított nyugalom. Ez főként annak köszönhető, hogy végre sikerül összeszedned magad, lehiggadsz. Nagyjából úgy érzed magad, mint egy bokszoló, miután felkelt a padlóról: még szédülsz az előző év eseményeitől, de már képes vagy rá, hogy újra harcolj. A kínai horoszkóp szerint a munkában elért eredményeid most nem lesznek jelentősek, de nem is nagyon aggaszt ez a probléma.

Kakas

Kakasként idén meg kell gondolnod, milyen üzleti partnerekkel állsz szóba. Csak akkor próbálkozz újításokkal, ha mindent alaposan kiszámoltál, végiggondoltál. A már meglévő szakterületeken fejleszd magad, ne kacsintgass más, érdekes és anyagilag ígéretesnek látszó munkák irányába. Ami a magánéletedet illeti, nem kell különösebb változásokra számítanod. Ez az állandóság pedig kimondottan jól jön számodra a Nyúl évében.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kutya

Az idei esztendőben végre valóra válthatod régi terveid. A Nyúl évében olyan szakmai lépéseket is megtehetsz, melyektől máskor visszariadnál - esetleg kisebb kockázatokat is vállalhatsz. A magánéletedben jelentkező problémákat viszonylag könnyen meg tudod oldani. Ahhoz azonban, hogy minden a lehető legjobban alakuljon, fontos, hogy szánj időt magadra és a pihenésre: ha túlhajszolod magad, könnyen megtörhet a lendületed.

Disznó

A kínai horoszkóp előrejelzése szerint azok a nagy célok, melyeket kitűztél magad elé, az idei évben még nem valósulnak meg, de kisebb eredményeket fel tudsz majd mutatni. Ezek a sikerek pedig azt igazolják, hogy jó úton haladsz. Az anyagiak terén a Nyúl éve sokkal kedvezőbbnek ígérkezik számodra, mint a Tigris éve volt. Párkapcsolatod, családi életed rendezett és nyugalmas lesz, alapvetően jól érzed majd magad a bőrödben.

Cikkünk Tai San Kínai örökhoroszkóp című könyve alapján készült.

Az okok és okozatok összefüggései a távol-keleti filozófiák és vallási tanítások alapvető tételeit alkotják. Jövőd jelenségei és eseményei minden esetben a jelenedben gyökereznek, a jelenedre pedig komoly hatást gyakorol a múltad. Múltad forrása születésed pillanata - az a különleges másodperc, amikor világra jöttél, amikor speciális módon álltak a bolygók, a csillagok, a világmindenség elemei. A múlt, a jelen és a jövő - egyetlen fa gyökere, törzse és ágai.

Kiadja az STB Könyvek Könyvkiadó Kft.
Ára 2490 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük