Nagy kínai karrierhoroszkóp

Mit hoz a Nyúl éve?

Idén jóval nagyobb eséllyel számíthatsz előléptetésre, szakmai sikerre, mint korábban bármikor!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nyúl éve február 3-án kezdődik, és életed számos területén hozhat változást. A kínai horoszkóp szerint idén előtérbe kerül a kreativitás, az önkifejezés és a szakmai fejlődés.

Ha elégedetlen vagy jelenlegi munkáddal, és szeretnél változtatni, 2011-ben érdemes belevágnod!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A 2011-es karrierhoroszkóp szerint idén ajánlott minden, a szakmai fejlődésedet szolgáló lehetőséget, illetve tudásodat felfrissítő továbbképzést, tanfolyamot kihasználni. Ha megragadod ezeket az alkalmakat, azzal nagymértékben javítod karrierlehetőségeidet. Talán már az év közepén tapasztalni fogod, hogy mekkora haszna volt mindennek: rendkívüli állásajánlatot kaphatsz.

Bivaly

A Nyúl évében csak előre nézz, és pillanatokon belül tapasztalni fogod, hogy a képes vagyok elérni, amit szeretnék hozzáállás új lehetőségeket nyit meg előtted. Talán jelenlegi munkahelyeden kapod meg az áhított esélyt - ehhez azonban az szükséges, hogy éber legyél, és jelezd fejlődési szándékodat. Mutasd meg, mennyire elkötelezett és elszánt vagy, így növelheted szakmai tekintélyed.

Tigris

Ha Tigrisként nem vagy elégedett jelenlegi helyzeteddel, vagy munkát keresel, a 2011-es év érdekes kilátásokkal kecsegtet. Ahhoz azonban, hogy szakmai szempontból valóban sikeres legyél, új területekre kell merészkedned. Légy találékony, illetve fordulj tanácsért szakemberekhez. Az áprilistól júliusig terjedő időszak, valamint a szeptember igazán kedvező lehetőségeket kínál.

Nyúl

A 2011-es karrierhoroszkóp szerint a februártól április közepéig terjedő időszak, illetve az október kiváló lehetőségeket tartogat számodra. Ez most a te éved, vésd jól az eszedbe: ha összpontosítasz, fontos ajtók nyílhatnak meg előtted. Ha szakmai tanácsadóhoz fordulsz, illetve hajlandó vagy tágabb lehetőségekben gondolkodni, új területeken próbálhatod ki magad, és komoly kihívások várnak.

Karrier és számmisztika

Nem csupán a kínai horoszkóp, hanem a számmisztika is sokat segíthet, ha szeretnéd megtalálni a hozzád illő munkát, illetve azokat a szakmai utakat, melyek előrébb vihetnek.

Sárkány

Sárkányként a munkában gyakran kell megküzdened növekvő gondokkal, ami munkaerőhiány vagy időszakosan megnövekedett kereslet következménye is lehet. A karrierhoroszkóp szerint azonban, ha teendőidet megfelelő fontossági sorrendbe állítod, valamint együttműködsz kollégáiddal, akkor igazán eredményes lehet számodra a Nyúl éve, öregbítheted hírnevedet.

Kígyó

A karrierhoroszkóp szerint a munkádban 2011-ben igazán biztató eseményekre számíthatsz. A Nyúl éve kedvez a kreativitásnak és az önkifejezésnek, így most sokat profitálhatsz tehetségedből. Ha Kígyóként ezt az esztendőt csalódottan kezded, és elégedetlen vagy mostani helyzeteddel, nyár végén vagy ősszel lehetőséged lesz talpra állni, majd egy új, megfelelő pozíciót találni.

2011-ben érdekes és váratlan fordulatokra számíthatsz. A közelmúlt eseményei előremozdíthatják a karrieredet: átszervezés, esetleges megüresedett helyek révén új lehetőségek nyílnak meg előtted. ként gyakran kerülsz előnyös helyzetbe: szakmai hírneved és hozzáértésed nagy szolgálatot tehet a Nyúl évében. Legsikeresebb hónapjaid: március, szeptember és október.

Kecske

A kínai karrierhoroszkóp szerint a 2011-es év a továbblépésről, a fejlődésről szól - ám ezért neked is tenned kell. Munkahelyeden próbáld meg észrevetetni magad, kitűnni, különben elszalaszthatod a Nyúl éve által kínált lehetőségeket. Ha Kecskeként csak a biztonságosra törekszel, és a kényelmi zónán belül maradsz, nem lesz módod kihasználni és megmutatni a képességeidet.

Majom

Majomként a munkádban különösen sikeres időszakra számíthatsz. Szakmai tapasztalatodnak, furfangos észjárásodnak és kapcsolataidnak köszönhetően komoly eredményeket érhetsz el. Ahhoz azonban, hogy előléptessenek, vagy egy izgalmas állásajánlatot kapj, elengedhetetlen az aktív és kezdeményező hozzáállás. Ha használható ötleted támad, ne fojtsd magadba, terjeszd főnökeid elé!

Kakas

A karrierhoroszkóp szerint a Nyúl évében nem számíthatsz gyors előléptetésre, ám adódhatnak váratlan lehetőségek, melyekre ajánlott késedelem nélkül lecsapnod. Szakmai áttörésre 2011-ben ne számíts, de a most szerzett tapasztalatok később még hasznodra válhatnak. Ha munkát keresel, türelmed és kitartásod izgalmas lehetőségeket hozhat számodra - talán már márciusban.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kutya

A kínai horoszkóp szerint munkahelyeden igazán ígéretesen alakulnak az események. 2011-ben tovább építheted jelenlegi karriered, illetve előléptetésre, nagyobb felelősséggel járó feladatokra van kilátásod. Idősebb kollégáid támogatását is élvezheted az idén - képességeid kibontakoztatására biztatnak majd. Elsősorban a június, a július és a szeptember lesz kedvező időszak számodra.

Disznó

Ha elégedetlen vagy mostani munkahelyeddel, 2011-ben biztató fejleményekre számíthatsz. Márciusban figyelemre méltó ajánlatokra vagy kedvező lehetőségekre bukkanhatsz. Talán teljesen más irányba visznek, mint amit eddig csináltál, ám fontos tapasztalatokat, érdekes kihívást jelenthetnek. Disznóként egész évben lebegjen a szemed előtt a régi mondás, miszerint: bátraké a szerencse.

Cikkünk Neil Somerville Kínai horoszkóp 2011 című könyve alapján készült.

Neil Somerville az egyik legismertebb szerző nyugaton a kínai horoszkóp témakörében. A 2011-es év könyve szerint igazán mozgalmasnak ígérkezik, a legtöbb jegyre ösztönző és pozitív hatással lesz. Kedvező időszak ez a családra nézve, hiszen elsősorban a párbeszéd, a diplomácia és a személyes fejlődés éve. Fontos lehet most a kezdeményezőkészség, a lehetőségek kihasználása.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2011-es horoszkóp

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük