Ez a papír legyen nálad, ha este 8 után mész utcára a munkád miatt
A kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás mintája már letölthető.

buszra-var
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Letölthető a kijárási tilalom alatti munkavégzésről szóló igazolás formanyomtatványa - közölte a koronavirus.gov.hu szerda reggel. A dokumentum ezen a linken érhető el. Az igazolás mintája magában foglalja a minimálisan elvárt tartalmi követelményeket - írták.

A koronavírus elleni védekezés érdekében november 11-től kijárási tilalom lép életbe este 8 és reggel 5 óra között. A korlátozás 30 napon keresztül tart, amit később a helyzet súlyosságához mérten meghosszabbíthatnak. A további részletekről korábbi cikkünkben bővebben is olvashatsz.

Munkavégzés esetén lehetőség van a tilalom alóli mentességre, ezt azonban igazolni kell - tudatták a koronavirus.gov.hu portálon. A minta a kormany.hu és a magyarorszag.hu oldalon is megtalálható.

Fotók: Getty Images

Gyors eredményt szeretnél?

Ha lehetséges, hogy megfertőződtél, de még nem mutatsz tüneteket, a 2 db-os Covid-19 Antigén gyorsteszttel 20 perc alatt tesztelheted magad és családod egyszerűen, kényelmesen mindössze 3 990 Ft-ért.

Bővebben itt olvashatsz a termékről.

Promóció

Hol van a legnagyobb esélye, hogy elkapd a koronavírust?

A koronavírus-fertőzés veszélye nem az üzletekben a legnagyobb. A különböző helyszíneken - részben azok adottságai, részben a szabályok miatt - eltérő eséllyel fertőződik meg az ember.

Ezt is szeretjük