Ilyen aranyos, amikor a kutyák mosolyognak: őszinte boldogság látszik rajtuk

Imádni való, ahogy a kis kedvencek kimutatják boldogságukat és szeretetüket.

Mosolygó kutyák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A tudományos körökben máig vitatott tény, hogy az állatok képesek-e arckifejezéseikkel érzéseket prezentálni, vagy csupán az emberek szerint tűnnek-e olyannak, mintha mérgesek vagy éppen mosolygósak lennének.

A kutyáknál számos jele van annak, hogy boldognak érzik magukat, a legtöbb szakértő szerint ezek közé sorolható az a jelenség is, amikor a szájukat oldalra húzva lihegnek, és ragyog a szemük: úgy vélik, ilyenkor egyértelműen mosolyognak, és jól érzik magukat a bőrükben.

Aranyos képek mosolygó kutyákról

Az interneten egyre több gazdi osztja meg a kedves képeket kutyájáról, amin határtalan boldogság és mosoly látszik a pofijukon. Ez sok esetben egy kiadós játék vagy alvás után történik, de vannak olyan kis kedvencek, akik akkor élik meg legboldogabb pillanataikat, amikor új, szerető otthonra találnak a rideg menhely után. A legtöbb kutya ráadásul nagyon fotogén is egyben, így remekül mutat a mosolyuk a képeken.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Képek forrása: Facebook)

Ezt is szeretjük