Nagyon hangulatos minikerteket készít a magyar művész: még a legapróbb részletet is kidolgozza

Olyan aprócska minikerteket készít a tehetséges magyar művész, amelyek elférnek egy tenyérben is, és minden részletre odafigyel a készítésük közben.

minikert nyitó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Keller Zsuzsanna már évek óta készít miniházakat, nemrégiben pedig a minikertek világában merült el a tehetséges magyar művész.

Az Angliában élő nő alkotásaiban legtöbbször újrahasznosít tárgyakat, a sokak szemében kidobásra ítélt, hétköznapi kellékeket építi bele a varázslatos tájrészletekbe, amik megszületnek keze nyomán.

Minikertek

Keller Zsuzsanna szívét már tizenéves korában elrabolta Olaszország, és hiányolja is az ott töltött pihenőidőt és az életérzést, ami átjárja azt a vidéket. Úgy döntött, hogy egy kis olasz kávézót épít, ami mindig emlékeztetni fogja őt a számára oly kedves mediterrán országra, még egy kis lakót is sikerült az asztalhoz ültetnie.

Nagyon szeret különböző hangulatokat megjeleníteni az aprócska birodalmaiban, és a kész alkotásainak új otthonokat találni. Az elmúlt hónapokban készített minikertsorozata Instagram oldalán bukkant fel, és Olaszországon és Anglián át repít különböző tündéri udvarocskákba, melyekben gyakran élő, gondozható növények is helyet kapnak.

(Képek forrása:  albalonepetstudio,   Zsuzsanna Keller - artcrafts / Facebook, susankeller.yolasite.com, zsuzsanna_artcraft / Instagram,  Fil Mazzarino,  a képek felhasználását Keller Zsuzsanna engedélyezte)

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük