Ezeknek az elképesztően cuki miniházaknak még lakói is vannak
Ilyen vidám szotyolákat sem látni mindennap: varázslatos világot teremtett nekik az alkotó.

received 2571022616556942
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar származású Susan Keller, amióta az eszét tudja, él-hal a kézműveskedésért. Már gyerekként is előszeretettel formázott agyagból különböző szobrokat, és egy idő után miniházakat kezdett készíteni.

Az apró otthonok életre keltéséhez mindent felhasznál, amit csak lehet: üres zsebkendősdobozokat, szívószálakat, agyagot, ágakat vagy akár tűzőszögeket is. Instagram-oldalán megtekinthetőek a korábbi munkái, Drakula kastélya - amiben egy kölyökróka is megpihent - , erdei faház és hangulatos, kertes házikó.

Szotyolák lakta miniház

A miniházak változatos történeteket mesélnek el, szinte megelevenednek lakói az ember szeme előtt. Legutóbbi, tenyérnagyságú építményébe, ami még mindig keresi új gazdáját, vidám kis napraforgómagokat költöztetett Susan. Az agyagból épült rusztikus "olasz" családi ház már kívülről is magával ragadó kék zsalugáteres ablakaival, kis hintájával és repedezett falaival, de belül rejti az igazi meglepetéseket. Teljesen be van bútorozva, a méretarányos ebédlőasztal épp hogy elfér egy ujjhegyen, pedig még torta is van rajta. Minden szobájában rá lehet csodálkozni a hétköznapi tárgyak miniatűr változataira. Te miket fedezel fel?

(Képek forrása: susankeller_dollhouses és Susan Keller - Dollhouses)

Ezt is szeretjük