Elképesztően cuki miniházakat készít a magyar művész: imádjuk az alkotásait

Aprók, mégis nagyon részletgazdagok és látványosak a magyar művész alkotásai.

miniház-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyerekként a legtöbb kislány minden álma egy babaház volt, hiszen sokan a játékok helyébe képzelték magukat, hogyan is élnék az életüket a gyönyörű otthonaikban. Ám az apró kuckók nem csak gyerekfejjel varázsolják el az embert.

Korábban már bemutattuk a magyar származású Susan Keller munkásságát, aki még a legkisebb elemekkel is remekül bánik: a művész egyedi miniházakat alkot, amikbe rengeteg energiát fektet. A képeket látva megéri, hiszen lenyűgözőek a aprócska kunyhók.

A legkisebb részletre is odafigyel

A picurka házak elkészítéséhez Susannek nemcsak rengeteg kreativitásra és türelemre, hanem változatos alapanyagokra is szüksége van. Ezeket főként a saját környezetében találja meg, ezzel új életet adva egy régi ágdarabnak, zsebkendős doboznak vagy szívószálnak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: susankeller_dollhouses / Instagram)

Ezt is szeretjük