Csak egyetlen lépésre voltak az esküvőtől! Felbontotta az eljegyzést a sztárpár?
Hollywood egyik legmenőbb sztárpárja hullámvölgybe érkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus és Liam Hemsworth már majdnem egy éve jegyben járnak, és többször felröppent a hír, hogy már nagyon közel az esküvő.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus

Most azonban mégis úgy tűnik, a fiatal sztárpár már nem biztos abban, hogy egymás mellett élik majd le az életüket.

Gyűrű nélkül

Miley és Liam tavaly május végén erősítették meg a hírt, miszerint jegyben járnak. A színész egy három és fél karátos gyémántgyűrűvel kérte meg az énekesnő kezét, amit a lány utána büszkén viselt. Ám a múlt héten kétszer is mutatkozott az ékszer nélkül.

Már az eset előtt is folytak a találgatások, hogy a két sztár között mosolyszünet van, de Miley tagadta, hogy bármiféle probléma is felmerült volna köztük, vagy felbontották volna az eljegyzést.

Ennek ellenére a múlt héten kétszer is gyűrű nélkül mászkált, ebből az egyik esemény egy parti volt, ahonnan egy titokzatos férfi társaságában távozott.

Egy paparazzo megörökítette, amikor az énekesnő az idegen pasi kocsijában készült hazautazni az ominózus buli után. Később kiderült, hogy a férfi Liam egyik ismerőse volt.

Liam Ausztráliában volt

Az a pletyka is felröppent, hogy Hemsworth megcsalta a menyasszonyát, méghozzá a nála jóval idősebb January Jones színésznővel. Erről később nem esett szó, de arra fény derült, hogy Miley azért bulizott Liam nélkül, mert a vőlegénye akkor éppen Ausztráliában tartózkodott a családjánál. Ám ez nem magyarázat arra, hogy miért pletykálnak megcsalásról, és miért nem volt Miley ujján a gyűrű.

Bennfentesek szerint Liam pontosan azért utazott el a távoli kontinensre, hogy egy kis szünetet tarthassanak, és mindketten átgondolhassák a kapcsolatukat, egymástól távol.

Szintén egy ismerősük szájából hangzott el a kérdés: igaz, hogy az énekesnő azt mondta, még együtt vannak, de Liam megerősítette ezt? A színész azonban nem nyilatkozott sem ezzel, sem mással kapcsolatban az utóbbi időben, és az elmúlt néhány napban Miley sem volt túl beszédes az ügyet illetően.

Ezt is szeretjük