3 dolog, amire indoklás nélkül nemet mondhatsz, akkor is, ha a párod erőlteti
Nemet mondani nem könnyű, de meg kell tanulnod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan abba a hibába esnek, főleg fiatalon, hogy olyasmit is megtesznek a párjuk miatt, amit valójában egyáltalán nem akarnak, de féltik a kapcsolatot, ezért inkább belemennek, annak ellenére, hogy minden porcikájuk tiltakozik.

Ez ne csak azért nagy butaság, mert a saját közérzetüket rombolják, de ezzel egyidőben a másikat felbátorítják arra, hogy bármikor zsarolhasson. Mutatunk három helyzetet, amikor nyugodtan mondhatsz nemet, akár indoklás nélkül is!

Feküdj le vele

Ha úgy érzed, nem állsz készen a szexre, akkor így is van, és ezt a párodnak is meg kell értenie. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a srác erőlteti a dolgot, de bármit is mond, ne add be a derekad, amíg azt nem önszántadból tennéd.

Ha olyanokkal jön, hogy ezzel bizonyíthatod, hogy szereted, vagy megfenyeget, hogy elhagy, ha nem fekszel le vele, talán jobb is lenne, ha külön folytatnátok, mert ez azt jelenti, hogy nem szeret igazán.

Akármennyire közhelyesen hangzik is, aki szerelmes beléd, és megérdemel téged, az megérti, hogy még nem jött el a dolog ideje, képes kivárni, amíg azt mondod, készen állsz, nem sürget, és főleg nem próbál érzelmileg zsarolni.

Hazudj miatta

Mindegy, milyen okból kér meg rá a fiú, hogy hazudj miatta vagy falazz neki, nem jó ötlet eleget tenned a kérésének. Ezzel téged is veszélybe sodor, hiszen ha kiderül az igazság, ami könnyen előfordulhat, következményei lesznek annak, hogy mellébeszéltél. Egy egyenes ember nem hozza ilyen helyzetbe a szerelmét, és nem teszi ki tudatosan semmi rossznak, főleg nem a saját gyengeségéből adódóan.

Ne találkozz a barátaiddal

A párod nem tilthat el a barátaidtól, ugyanúgy, ahogyan te sem őt. Ha azonban mégis megpróbálja megmondani, mikor találkozhatsz velük, és mit csinálhattok, vagy egyenesen közli, hogy nem lóghatsz velük többet, az arra utal, hogy erősen kisajátít téged. Ez igazságtalan viselkedés, és nem is normális, ezért eszedbe se jusson, hogy miatta megszakítod a barátaiddal a kapcsolatot.

Ezt is szeretjük