10 dolog, ami 35 éves korodra biztosan bekövetkezik, ha tetszik, ha nem
Félúton a harminc és a negyven között az ember élete mérföldkőhöz érkezik.

35-torta
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Marketwatch egyik Twitter-bejegyzése nagy port kavart a napokban: a cikk szerint az ember élete csak akkor lehet kielégítő, ha 35 éves korára megduplázta a vagyonát. Az internet népének több sem kellett, azonnal ellentámadásba lendült, a kommentek pedig valósággal záporozni kezdtek.

Nem csoda, hiszen az életutak meglehetősen sokfélék, egyesek 35 éves korukra kiábrándulnak a szerelemből, a mesékből és a happy endekből, míg valakivel pont az ellenkezője történik. Másokat addigra többször elfog a kísértés, hogy vásároljanak maguknak egy bundás barátot, aztán mégis inkább úgy döntenek, hogy a bolond macskás nő szerepét a negyvenes éveikre tartogatják. 

Tíz dolog, ami 35 éves korodra biztosan bekövetkezik

Bárhogy is alakul a sorsod, nagyszerűnek lenni sosem késő, egy cikk pedig jó esetben édeskevés ahhoz, hogy elhitesse veled az ellenkezőjét. Sir Francis Chichester példának okáért 65 évesen útra kelt, és körbevitorlázta a Földet. Pedig nem duplázta meg a vagyonát, közel a hetvenhez sem. És, hogy mi jelentette a mérföldkövet mások életben? Nos, a válaszok legalább annyira változatosak - na és persze szórakoztatóak -, mint a cikkre adott visszajelzések.

"35 éves korodra kallódó műanyag dobozok és tetőik lepik el a konyhaszekrényedet, és természetesen minden alkalommal kidől az egész, valahányszor kinyitod az ajtót."

"Áll majd a szobádban egy szék, teleszórva olyan ruhákkal, melyek még nem elég piszkosak a mosáshoz, de túl lusta vagy eltenni őket."

"Rájössz, hogy a legtöbb embernek halvány lila gőze sincs arról, mit is csinál."

"Kínos hasonlóságokra eszmélsz közted és a szüleid között. Leginkább olyanokra, amelyekre egykor megesküdtél, hogy te sosem leszel ilyen."

"Lesz legalább egy hatalmas dobozod tele mindenfélével, amiket nem dobsz ki, mert biztosra veszed, hogy még jók lesznek valamire, csak éppen fogalmad sincs, mikor vagy mire."

A cikk az ajánló után folytatódik

"Hetente legalább kétszer elhagyja a szádat a 'találkoznunk kellene' kijelentés. Megsúgom: sosem fogtok."

"Minden pillanatban készen állsz az alvásra. Minél korábban, annál jobb."

"A legtöbb dologban bizonytalan leszel. Az életkorodban is."

"Megütközöl azon, ha valaki azt mondja, milyen jól kezeld a dolgaid. Közben meg csak tökélyre fejlesztetted a pókerarc technikát."

"Mestere leszel a programlemondásnak. Talán egy jegyzetfüzetnyi anyagod is lesz, tele kifogásokkal."

Olvasd el ezt is - Ez történik, ha úgy kapsz meg egy állást, hogy füllentettél az önéletrajzban

Most mindenki tegye a szívére a kezét: kevesen vannak, akik még soha nem füllentettek az önéletrajzukban, vagy nem csúsztattak, és nem is színezték ki egy kicsit a valóságot azért, hogy jobb pozícióból induljanak a  vágyott állásért folyó  versenyben. 

Ezt is szeretjük