Megmentette a bivaly a bajba jutott teknőst: videó is készült a hihetetlen esetről

Igazán szívmelengető esetet rögzítettek az izraeli Hai Kef Állatkertben, amelynek egy pórul járt teknős és egy bivaly voltak a főszereplői.

GettyImages-1265647835
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazán szívmelengető esetet rögzítettek az izraeli Hai Kef Állatkertben, amelynek egy pórul járt teknős és egy bivaly voltak a főszereplői.

A felvételt imádja az internet, egy nap alatt több mint 18 millióan látták, és a népszerűsége egyelőre töretlen. 

Megmentette a bivaly a teknőst

Váratlan helyről kapott segítséget az az izraeli Rishon Lezionban élő teknős, aki felborult a Hai Kef Állatkert látogatóinak szeme láttára. A szerencsétlenül járt állat csak kalimpálni tudott az ég felé fordult lábaival.

Az állatkert látogatói kiabálni kezdtek a gondozóknak, ám azok helyett egy hősies bivaly bukkant fel a kerítés túloldalán. Az állat gyorsan felmérte a helyzetet, majd lehajolt a kiszolgáltatott teknősbékához, hogy megmentse azt.

A bivaly a szarvával próbálta meg visszafordítani a teknőst. Ez sikerült is neki néhány meghiúsult próbálkozást követően. Az állatkert látogatói hatalmas ovációval jutalmazták a nem mindennapi mentést.

A bivaly valószínűleg azt sem tudta, hogy az éljenzés neki szól, ő csak tette a dolgát anélkül, hogy ezért bármilyen hálát várt volna. Így viselkedik egy igazi hős!

Bámulatos pillanatot rögzített az erdei kamera: lenyűgöző látvány a hóban vonuló farkasfalka

Egy erdei kamera rögzítette a havas erdőn átvonuló, hatalmas farkasokat.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük