Hajlamos a férfi a megcsalásra? Kínai horoszkópja elárulja

A kínai horoszkópból megtudhatod, hogy mennyire bízhatsz meg a párodban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb ember fontosnak tartja egy párkapcsolatban, hogy az a bizalomra épüljön. Segítségül hívtuk a kínai horoszkópot, amely elárulja, hogy mennyire hűséges férfival hozott össze a sors.

Patkány

A Patkány férfiban sajnos nem bízhatsz meg teljes nyugalommal. Mindenki magából indul ki, szokás mondani, és ez rá is igaz: éppen ezért rendkívül féltékeny típus, amely tulajdonsága akár komolyan feszültté teheti a kettőtök kapcsolatát. Az idilli kezdet hamar megváltozhat, amint ezek a problémák a felszínre kerülnek.

Bivaly

A Bivaly rendkívül hűséges társ, ugyanakkor a bizalmáért valósággal meg kell küzdeni. Nehezen bízik meg a másikban, azonban amennyiben úgy érzi, hogy valóban egy párt alkottok, számíthatsz rá, hogy egy életen át is kitart melletted. Nem az a csalfa legény, sohasem jutna eszébe félrelépni, hiszen te ott vagy mellette.

Tigris

A Tigris férfi nagyon szenvedélyes alkat, éppen ezért előfordulhat, hogy heves szóváltások kísérik a mindennapjaitokat. Érzelmessége egyúttal erénye is, hiszen nagyon ragaszkodik a szerelméhez, akinek nincs oka a féltékenykedésre. Ha megbántja a párját, igyekszik kiengesztelni őt.

Nyúl

Egy Nyúl sokkal inkább a legjobb barát, vagyis az egyenrangú társ szerepét tölti be egy párkapcsolatban, mint a domináns félét. Ha a párod Nyúl, benne egy hosszú távú cinkosra lelhetsz, aki kedves természeténél fogva arra törekszik, hogy mindketten jól érezzétek magatokat a kapcsolatban.

Sárkány

A Sárkány férfit körülrajongják a nők, emiatt még akkor is elbizonytalanodhatsz a hűségét illetően, ha magabiztos személyiség vagy. Azonban nem kell aggódnod, hiszen nem választ társul akárkit maga mellé. Számára fontos, hogy méltó párja legyen, akivel szellemileg is egy húron pendülhet. Ha tehát melletted döntött, annak oka van.

Kígyó

A Kígyó romantikus lélek, ugyanakkor ezzel együtt csapongó természetű is. A szerelemben nem ismer észérveket, csakis az érzelmei irányítják, és bár a párjáért, akiért rajong, bármire képes lenne, sajnos nem tudhatod biztosan, hogy az irántad érzett lángolása örökké kitart-e. Mivel hajlamos gyanakodni, a te hűségedet is megkérdőjelezheti.

A Ló férfi kihasználja az élet adta örömöket, egyik virágról a másikra száll. Ennél fogva nem könnyű megbízni benne, valamint megtartani sem őt, ám ha kitartasz mellette, és képes vagy megzabolázni féktelen természetét, akkor kifogyhatatlan türelmeddel nagy eredményeket érhetsz el a kapcsolatotokban.

Kecske

A Kecskében egész nyugodtan megbízhatsz, hiszen hűséges a párjához. Amennyiben valaha is kétségek is merülnének fel köztetek, könnyen tisztázni tudjátok őket, hiszen nyitott arra, hogy bármit megbeszéljétek. Szinte a tenyerén hordoz, miközben a személyében nemcsak a szerelmedre, hanem egy jó barátra is lelhetsz.

Majom

A Majom férfi a külvilággal azt próbálja elhitetni, hogy ő nem veszi komolyan a kapcsolatotokat, miközben távolról sem így érez legbelül. Előfordulhat, hogy társaságban másképp viselkedik, azonban ha kettesben vagytok, kétség sem férhet hozzá, hogy szeret. A humora csak álca, nagyon is fontos vagy neki.

Kakas

A Kakas csupán látszatra tűnhet magabiztosnak, valójában nagy szüksége van egy párkapcsolatban arra, hogy folyamatos megerősítést kapjon a párjától. Amennyiben csak egy kicsit is úgy érzi, hogy többre vágyik, mint amit te megadsz neki, máris másnál keresheti a vigaszt. Máskülönben viszont nagylelkű társsá válhat.

Kutya

A kutya férfi rendkívüli módon hűséges a párjához, ha szerelmes, számára nem létezik más nő a földön, csak az az egy. Nem csábítják a kísértések, ellent tud állni nekik. Ugyanakkor elvárja, hogy a társa ugyanolyan őszinte legyen vele, akárcsak ő, habár a jó szívének köszönhetően képes megbocsátani még a hazugságot is.

Disznó

A Disznó kiegyensúlyozottan viselkedik a párkapcsolataiban, nem jellemzik szeszélyek. Egy biztos pontot képviselhet a számodra, akivel ha mindig őszintén meg tudjátok beszélni a dolgaitokat, könnyen összecsiszolódhattok. Az egyetlen veszélyforrás a kritikussága, a megjegyzéseivel akaratlanul is megbánthat téged.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük