Mi a férfi kínai horoszkópja? Kiderül, milyen férj válik belőle

Szoktál gondolkodni a közös jövőtökön? Tudd meg, kínai jegye alapján milyen férj lesz a párod!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy a férfi milyen partner egy párkapcsolatban, viszonylag hamar kiderül - elég hozzá egy-két döntéshelyzet, ahol megmutatkozik kompromisszumkészsége, vagy kisebb-nagyobb vita, ahol kommunikációs és stresszkezelő képessége derül ki, hogy csak két példát említsünk.

A házasság azonban nagy mérföldkő az ember életében, ezért, ha biztosra szeretnél menni, milyen férjed lehetne majd a párod, az ezotériát, azon belül is a kínai horoszkópot érdemes segítségül hívnod. Az alábbi kalkulátorral számold ki párod jegyét, és, ha ezzel megvagy, nézd meg, milyen férj válhat belőle később az alapján.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Szerencsés választás, ha Patkány jegyű férfihoz mész hozzá, ugyanis alapvetően egy nagyon jó természetű emberrel van dolgod. Melegszívű, szeretetteljes ember, akiből nemcsak odaadó férj, de kiváló családapa is lehet később. Igaz, mint mindenkinek, azért neki is van hibája, mégpedig az, hogy hangulatember. Sajnos gyorsan hajlamos váltogatni jó és rossz kedvét, amit talán nem lesz olyan könnyű mindig elviselned tőle.

Bivaly

A Bivaly jegyű férfi olyan férj a házasságban, aki mellett a felesége és a gyerekei is biztonságban érezhetik magukat. Nem riad vissza semmitől és senkitől, és bármilyen nehézség is áll a család elé, legyen bár anyagi vagy más természetű, kiáll a közös érdekek mellett végső erejéig. Mindemellett azért is nagyon jó férj lehet, mert ő nem az a fajta ember, aki elfelejt udvarolni - a Bivaly férfi haláláig folyamatosan dolgozik párkapcsolatáért.

Tigris

Ha párod Tigris, nagyon szerencsésnek mondhatod magad, mert olyan emberrel hozott össze a sors, akire mindig lehet számítani, ha baj van. Ez természetesen a házasság után sem lesz másképp, sőt, e jó tulajdonsága még fokozódhat is, ha családot alapítotok. Ő az egy mindenkiért elvét vallja. Rossz tulajdonságaként talán azt lehetne megemlíteni, hogy eléggé féltékeny típus, és ez szülhet a későbbiekben is konfliktusokat közöttetek.

Nyúl

Nemcsak, hogy nagyon jó és szeretetteljes ember, egy igazi gentleman is, mondhatjuk, hogy ő az igazi főnyeremény számodra. Előzékeny, udvarias, segítőkész - és ezeket a jó tulajdonságait megőrizheti férjként is. Finom lelke azonban sajnos nem mindig lesz szerencsés, ugyanis előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor azt szeretnéd látni, hogy oroszlánként kiáll érted, illetve értetek a gyerekekkel, de még akkor is inkább marad a szelídségnél.

Sárkány

Nagyon felelősségteljes családfenntartó válik a Sárkány férfiból, ugyanis ő mindent és még annál is többet megtesz azért, hogy a családjának mindene meglegyen. Sajnos nem kizárt, hogy ezt túlzásba viszi majd, és túl sokat dolgozik, túl sokszor túlórázva, családi programokat elnapolva emiatt, ez pedig sajnos elég komoly konfliktusforrás. Ha megtanulsz ezzel együtt élni, akkor jó házasságotok lehet, máskülönben lehetnek majd vele gondjaid.

Kígyó

Nagyon jó kommunikációs képességekkel áldotta meg az ég, ezért a Kígyó férfi jó partner lehet egy életen át. Bármilyen megoldandó kérdés merül fel, bármilyen konfliktus adódik, vele lehet beszélni róla, sőt, ő az, aki forszírozza a dolgot. Mivel a gondokat a szőnyeg alá söpörni nem túl jó dolog egy kapcsolatban vagy házasságban, nagyon szerencsés választás hozzá menni. Mindemellett a Kígyó férfi jó szerető is, ami szintén nem utolsó szempont.

Mint egy betöretlen ló, olyan a Ló férfi, sajnos, nem egyszerű eset. Nem nagyon bírja ugyanis a kötöttségeket, ezért már-már csodaként is felfoghatod, ha veled mégis a házasságig jutott. Ha szeretnéd boldoggá tenni és magad mellett tudni életed végéig, soha ne próbáld meg leláncolni. Adj neki elegendő szabad teret, ezt szem előtt tartva szeretetteljes házasságotok lehet. Ha erre azonban nem figyelsz, sajnos válás is lehet a vége.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kecske

Kecske jegyű párod férjként is, ahogy valószínűleg most is, nagyon sok pozitív megerősítésre várhat majd. Ő ugyanis, talán önbizalomhiány okán, talán, mert fél, hogy elveszít, állandóan igényli, hogy éreztesd, mennyire szereted, és milyen fontos ő neked. Ezekről a dolgokról persze egy kapcsolatban sosem szabad elfeledkezni, de a te párodnál különösen fontos. Ha ez nincs meg, akkor bizonytalan, veled szemben pedig bizalmatlan lehet majd egész életetekben.

Majom

Igazi mókamester a Majom férfi, mindig van egy-két jó vicc a tarsolyában, és olyan kiváló érzékkel tudja időzíteni a poénjait, hogy mindenki a hasát fogja a nevetéstől. Éppen ezért, ha hozzámész, vidám életre számíthatsz mellette, sok nevetéssel, jókedvvel, derűlátással. Hibája, hogy kissé csapongó jellem, ezért hajlamos a flörtölésre. Figyelj oda rá, hogy megadd neki, amire vágyik, így elkerülheted, hogy másnál keresse a boldogságot.

Kakas

Kakas a párod? Akkor ő eléggé domináns személyiség a kínai horoszkópja szerint. Párjaként már felfedezhetted, hogy szeret sok mindenben egyedül dönteni, és szívesebben irányít, mint hajlana a másik akarata felé. Akkor lehetsz vele maradéktalanul boldog, ha nincs ellenedre egy bizonyos fokú alárendelődés a kapcsolatban. Máskülönben elnyomva érezheted magad.

Kutya

Hűséges és ragaszkodó a Kutya férfi, ezért belőle nagyon jó és megbízható férj válhat. Hercegnőként bánhat veled egész életetekben, és személyében nem csupán férjre, de barátra is lelhetsz. Neki mindig van egy jó szava a másik emberhez, és nagyon jó hallgatóság is, ha valaki panaszkodni szeretne egy kicsit - jelen esetben te, mint a felesége. Szinte egy pszichológus veszett el benne, még az is lehet, hogy idővel jobban fog ismerni, mint te saját magadat.

Disznó

A Disznó jegy szülötte szereti az életet, az utazást, a szórakozást, mindent, ami szem-szájnak ingere. Mellette, ha a férjed lesz, nagy valószínűséggel nem fogsz unatkozni, és ez még a nyugdíjas éveitekre sem változik. Férjként azért is nagyon jó választás ez a jegy, mert jó a konfliktusmegoldásban, nem szereti a haragtartást, inkább a megbeszélés és a megbocsátás híve. Ezzel persze sosem szabad visszaélni, hiszen előbb-utóbb neki is feltűnhet.

Ezt is szeretjük