Mi a kínai horoszkópod? Ez a rejtett hibád a szerelemben - Még te sem tudsz róla

Ha tudod, mi az, könnyebben meg is akadályozhatod a bajt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bizonyára azt szeretnéd, ha kapcsolatod működne, és nem is csak működne, de boldog is lenne. Problémamentességet persze ne várj, hiszen nincsen tányér csörrenés nélkül, de amennyire lehet, igyekezz tenni érte pároddal egyetemben, hogy butaságokon, értelmetlen hibákon ne csússzon el a kapcsolatotok.

Kínai horoszkópod most segít, mire figyelj. Ha nem ismered a jegyed, a kalkulátor elárulja.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Patkányként sajnos hangulatember lehetsz, és nemcsak a kedved ingadozó, de nehezen is uralkodhatsz magadon néha. Ha rosszabb kedved van, hajlamos lehetsz a kákán is csomót keresni. Ezt nem minden férfi tolerálja, így a párkapcsolatod rovására mehet, ha meggondolatlanságokat mondasz.

Bivaly

Két hibát is hajlamos lehetsz elkövetni. Az egyik, hogy a világon minden nőre, aki él és mozog, féltékenykedsz, teljesen alaptalanul is. A bizalmatlanság nem haszon a kapcsolatnak. A másik hiba, amit el-elkövetsz, hogy ha vitára kerül a sor, nem hallgatod végig a párod, csak a saját véleményed szajkózod. Ezen érdemes változtatni.

Tigris

Domináns jellemként saját elképzeléseiden kívül mást nem igazán vagy hajlandó elfogadni, de abban is megnyilvánulhat ez, hogy szereted te megmondani, mikor mi legyen. Gondold végig: kapcsolatodban ketten vagytok, legyen 50-50% a beleszólásotok a dolgokba! Ha nem vigyázol, párod megunhatja az elnyomást.

Nyúl

Nyúlként nem vagy a viták szerelmese, jobban kedveled a békét, még ha le is kell érte nyelned a békát. Nem jó taktika, ha a szőnyeg alá söpröd a dolgokat, sokkal jobb, ha kimondod, ami sért, vagy ami nem tetszik. Ha nem így teszel, a szakítás felé sodorhatod a kapcsolatod, amit pedig nyilván nem akarsz.

Sárkány

Számodra kapcsolatban lenni, egy ember mellett kikötni nem sétagalopp. Érzelmek ide vagy oda, neked a kötöttség, az kötöttség. Próbálj ellazulni, és nem béklyónak érezni a szerelmet. Fogd fel lazábban a dolgokat, keresd az örömöt a kapcsolatodban, és ne azon kívül, hidd el, hogy nem lehetetlen megtalálni!

Kígyó

Bár te magad imádod, ha a pasik körülzsongnak, kapcsolatban kicsit megzizzensz, és elfog a birtoklási vágy. Párodra borzasztóan féltékeny lehetsz, minden mozdulatát gyanakodva figyelheted. Ne légy szigorú, engedd néha levegőhöz jutni, mert ha úgy érzi, megfojtod, tovább akar majd állni.

Lóként számodra nehéz a hosszú távú elköteleződés, de nem azért, mert a hűtlenség vonz, hanem mert az érdeklődésed hamar alábbhagyhat. Igyekezz folyamatosan új színt vinni a kapcsolatodba, találjatok ki programokat, utazzatok! Ha nem hagyjátok, nem is fog ellaposodni a kapcsolat - még a te szemedben sem.

Kecske

Párod mellett még évek múltán sem érzed magad biztonságban, önbizalomhiánnyal küzdhetsz, és tarthatsz tőle, hogy el fogod veszíteni. Bízz jobban magadban, és hidd el, hogy szerethető vagy. Párod nem véletlenül van melletted! Ha nem hiszel magadban, az elronthat mindent a kapcsolatban. Inkább koncentrálj a jó dolgokra!

Majom

Mindenki, így te is vágysz egy állandó párra, az viszont mindig vívódást okozhat benned, hogy hogyan zárd ki a többi kívánatos prédát az életedből. Ez nagy baj, a flörtölés, akár félrelépés végzetes hiba lehet. Hozd ki a maximumot abból, amid van, mert egy főnyeremény pasit is elszalaszthatsz, ha mindig jobbat akarsz.

Kakas

Kiskakas a domb tetején - sajnos néha kicsit olyan vagy, igyekezz visszavenni a dominanciából. Hagyd, hogy a kapcsolatban a párod akarata is érvényesüljön. A párkapcsolat nevében is benne van, hogy pár, vagyis két ember kapcsolata, így mindkettőtöknek esélye kell, hogy legyen formálni azt. Ha nem hagyod, az bajt hozhat rátok.

Kutya

Amennyire hűséges vagy te, annyira várod a párodtól is, hogy az legyen. Ez normális és abszolút helytálló elvárás. Mégis hiba lehet kevesellni vagy megkérdőjelezni mindazt, amit ilyen téren kapsz. Még akkor is beleláthatsz a párod viselkedésébe aggasztó jeleket, ha nincs is okod rá. Erre vigyázz, bízz benne jobban!

Disznó

Az ágyban nem minden úgy zajlik, ahogy azt a filmekben láttad. A fáradtság, a stressz, a véletlen néha közbeszólhat. Az ágyban zajló dolgokat azonban mindig beszéljétek át a kedveseddel, mert ha nem akarod szóba hozni, abból baj lehet. Mindemellett fordítsd magadra elegendő időt, anélkül rosszul érezheted magad.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük